ŠTO STUDENI IMA U RUKAVU Pročitajte numerološku prognozu

Što nas čeka u studenom? Izračunajte svoj broj i pogledajte značenja za studeni.

Gleda se jednoznamenkasti zbroj dana rođenja i/ili zbroj cjelokupnog datuma rođenja. Npr. osoba rođena 14.9.1981. može pročitati prognozu za broj 5 (1+4=5) i broj 6 (14+9+1+9+8+1=42=4+2=6).
1 – Obratite pozornost na međuljudske odnose kako se ne biste nepotrebno razočarali. Sada je mogućnost da svaki plan detaljno razradite i tako shvatite prednosti i nedostatke prijašnjih zamisli.
2 – Studeni je mjesec u kojemu ćete puno komunicirati s drugima i stoga prihvatite pozive prijatelja i poznanika. Dobar je mjesec i za financijsko poboljšanje koje čekate.
3 – Ako ste sami ovo je mjesec ljubavi pa se ne čudite ako upoznate nekoga zanimljivoga. Dobro je vrijeme i za kupovinu skupljih proizvoda.
4 – Mjesec studeni vam pruža mogućnost psihičkog odmora i punjenja baterija. Konačno možete malo odahnuti od turbulentnog razdoblja koje vam je crpilo energiju.
5 – Sada je vrijeme da riješite neke dugove i da uskoro krenete ispočetka. Možda ćete morati platiti nešto što ne očekujete, ali nije sve tako crno. Posao je odličan.
6 – Mjesec energije i kreativnosti pa iskoristite vibracije za sva područja života. Dobar je period za početak bavljenja nekim sportom.
7 – Vrijeme je da krenete u ozbiljne poslove s još ozbiljnijim planovima. Sve dobro pripremite da ne morate ispočetka.
8 – Naglašen je gubitak energije i određeni napori na području emocija. Nemojte se smesti, to su prolazni problemi.
9 – Vrijeme je putovanja, dobrih poslava i veselja. Uz vašu energiju osjećat ćete se da dišete punim plućima i da je sve moguće.