ASTROLOŠKI SEMINAR Kako izraditi i interpretirati godišnji horoskop

Svaka je godina nova avantura i donosi neke nove prilike.

Tako kaže godišnji horoskop, odnosno solarni horoskop, čija nas izrada i astrološka interpretacija može usmjeriti na važne događaje tijekom  godine dana od rođendana.

U školi astrologije koju vodi Dunja Fućak polaznici uče osnove rada na godišnjem horoskopu, a na seminaru što će biti održan u subotu, 4. studenoga od 10 do 14 sati u Kružnoj 8/2 u Rijeci moći će savladati dodatne tehnike koje omogućuju detaljniju analizu godišnjeg horoskopa.

– Naučit ćemo kako možemo točno u dan izračunati određeni događaj i na koji način to možemo povezati s našim natalnim horoskopom. Također, naučit ćemo kako napraviti sintezu cjelokupnog horoskopa i na koji način ga interpretirati. Svakih devetnaest godina Sunce i Mjesec se vraćaju na istu poziciju i taj godišnji horoskop je uvijek zanimljiv, naročito zato što se događa oko povratka Mjesečevih čvorova. Jesmo li možda u tom ciklusu, pita se zagonetno astrologinja Dunja Fućak.

Seminar je namijenjen osobama koje znaju osnove astrologije, kao i onima koji žele usavršiti svoje znanje iz izrade i interpretacije godišnjeg horoskopa.