HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 2. STUDENOGA Tijekom prijepodneva odradite što ste planirali

Snažan Mjesec u Ovnu omogućit će nam da poduzmemo akciju i krenemo naprijed u nove pobjede.

On će danas oko podne napraviti aspekt kvadrata s Plutonom, što nam može donijeti frustriranost, poteškoće, pa će najbolje biti da u to vrijeme radimo sami.

Tijekom dana nećemo imati prazni hod Mjeseca.

Popodne će doći do aspekta inkonjunkcije između Merkura i Urana što može nam donijeti neorganizaciju, nedostatak strpljenja ili nejasnih uputa za rješavanje problema.

U prvoj polovici dana radi hrabrosti, odlučnosti i inicijative zbog Mjeseca u znaku Ovna, možemo napraviti većinu planiranog. Sad je odlično vrijeme za potražiti rješenje da se suočimo s poteškoćama.

U medicinskoj astrologiji ovo je dan kada se ne preporučuje odlazak kod zubara, također operacije glave i područje lica, ali uspješno se mogu liječiti bubrezi.

Muške osobe s Mjesecom u Ovnu su jake i iskrene, ali to je često teško prihvaćeno od strane drugih, uključujući i kada su s njima u ljubavnim odnosima. On jednostavno ne zna kako ljubaznošću i suosjećanjem izraziti svoje emocije.

Voli žene koje su neovisne i samouvjerene, koje će mu pružiti dovoljno izazova u životu. Ona mora biti vjerna i stabilna u vezi, a on? Postoji mogućnost kod muških osoba s Mjesecom u Ovnu da reagiraju spontano i impulzivno, tako da mu se zna dogoditi nevjera, ali to će biti situacija gdje je samo strast u pitanju, a ne ljubav.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com