HOROSKOP ZA PETAK, 3. STUDENOGA Čarobna večer prije punog Mjeseca

U ranim jutarnjim satima Venera će napraviti prijateljski aspekt sa Saturnom, što će nam omogućiti da stabiliziramo naše odnose.

Iskreno dijeljenje s drugima može imati pozitivan učinak na naš život.

Prazan hod Mjeseca imamo od 4.02. do 10.46 sati, kada će Mjesec početi tranzitirati znak Bika.

U iduća dva dana, dok Mjesec bude u znaku Bika, što god radili odvojite vrijeme za sebe. Ovaj Mjesec voli udobnost i užitke.

Navečer imamo skladan aspekt Sunca u Škorpionu i Neptuna u Ribama. Neptun je planet naših snova i ovo može biti čarobna večer prije punog Mjeseca u subotu ujutro.

Nemojmo dopustiti da Neptunova sanjarenja spriječe da duboko sagledamo promjene koje se su dogodile.

Možda ćemo maštati, sanjariti, možda nećemo moći jasno vidjeti situacije i događaje, ali zato će nam u subotu ujutro to puni Mjesec sve osvijetliti. Lako će nam biti pronaći nadahnuće ove večeri.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com