Tasmanijska zvijer odgaja vašu djecu? Moguće je!

Doma TV na male ekrane donosi igrano-animiranu seriju ‘Tenisice na tanjuru’.

Uživajte sa svojim mališanima dok im omiljeni likovi iz svijeta Looney Tunesa pomažu usvojiti korisne lekcije kroz spoj igrane serije i animacije.

Poznati likovi iz svijeta Looney Tunesa zabavit će cijelu obitelj, a najmlađim će gledateljima na jedinstveni način približiti važne lekcije iz svakodnevnog života.

Tako će im poznati animirani likovi pomoći da shvate važnost dobre organizacije u kuhinji, otkriti koje su to dobre strane fizičkih aktivnosti, pokazati zašto treba prvo skočiti, a onda reći hop te kako spakirati osnovne stvari prije odlazaka na izlete.

Veseli likovi iz Looney Tunesa pomoći će djeci odabrati zdrave obroke, pokazati način njihove pripreme i objasniti im brojne zabavne i poučne činjenice iz svakodnevnog života.

Tasmanijska zvijer dočarat će im kako dnevne aktivnosti koje mogu biti dosadne pretvoriti u zabavno vježbanje, simpatični Zekoslav Mrkva pokazat će mališanima kako kuhanje može biti zabavno, a tu su još i Dodo, Sylvester, Tweety i mnogi drugi likovi uz koje su odrasle generacije gledatelja.