HOROSKOP ZA 7. STUDENOGA Venera u znaku moćnog Škorpiona

Danas imamo kratki prazni hod Mjeseca od 11.39 do 11.44 sati, kada će Mjesec početi tranzitirati znak Raka.

Ovaj ulazak Mjeseca u zaštitnički i osjetljivi znak Raka donijet će to da se svoje emocije “pospremimo unutra”.

Ubrzo nakon toga, planet Venera ulazi u moćnog i vodenog Škorpiona, što će nam dopustiti dubinu strasti i ljubavi, a negdje oko 13. studenoga ona će napraviti aspekt s Jupiterom i tada započinje novi ciklus duboke ljubavi i povezanosti i to na 7. stupnju Škorpiona. Svi oni koji imaju planete na 7. stupnju Škorpiona, Raka i Ribe kreću u novi ciklus vezan uz ljubav i financije.

Ovaj položaj Venere je slab, tako da će biti nešto manje povoljno razdoblje za ljubav. Posesivnost može biti naglašena radi unutrašnjeg straha, sumnje u samog sebe i svoje osjećaje, te se sada mogu otkriti razni kompleksi.

Ulaskom Venere u znak Škorpiona, ljubav postaje sve ili ništa, više privatna, tajanstvena i intenzivna. U narednim tjednima stvaranje duboke, istinske veze s nekim tko nas razumije postat će važnije nego inače. Površni kontakti trenutno nas ne zadovoljavaju.

Ovo je tranzit koji poboljšava intimnost u trenutnim odnosima. Treba pripaziti, jer Veneri u Škorpionu je bitno povjerenje. Budimo spremni ponuditi svoje povjerenje u pravom trenutku.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com