HOROSKOP ZA SRIJEDU, 8. STUDENOGA Dobro vrijeme za donošenje odluka

Mjesec u Raku pratit će nas tijekom ovog dana.

Do popodne on će napraviti ugodan aspekt sa Suncem, što će nam donijeti jasnoću u mislima. Dobro je vrijeme za donošenje odluka, iako treba ipak pripaziti da odluke ne donosimo emocionalno nego razumno. Dan je povoljan za jačanje i podršku drugih kao i izgradnju povjerenja.

Manju napetost možemo osjetiti u popodnevnim satima kada Mjesec bude napravio opoziciju s Plutonom.

Ovaj dan nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Ljudi koji imaju natalno Mjesec u znaku Raka mogu se smatrati sretnima u emocijama. Lako izražavaju emocije i suosjećajni su prema drugima.

Muškarci s natalnim Mjesecom u znaku Raka uvijek će biti emocionalno vezani uz svoju obitelj. Zapravo, njihovi najveći prioritet su svi oni koji žive s njima u kući. Ali oni uvijek dijele najbližu vezu sa ženama koje imaju u životu (majka, sestra, žena, kćer).

Međutim, još uvijek postoji jedna osobina koja će iritirati mnoge koji im se pokušaju približiti, a to je njihova neobična promjena raspoloženja, kao plima i oseka. Ponekad može biti sve slatko, prijateljski i raspoloženo, a u drugom trenutku oni mogu biti u potpunosti bez emocija.

U ljubavi su puni preokreta i, naravno, imaju buran emotivni život. Vjerni su i ne sviđaju im se žene koje su nestrpljive i jake, naročito ako su agresivne.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com