Energija ljetnog solsticija

Piše Gordana Brnčić, energoterapeut

Ljetni je solsticij zaslužio posebni tekst jer predstavlja novu stvarnost, otvaranje novog timelinea. Ova će se nova stvarnost kreirati u dva energetska vala. Prvi je danas, na ljetni solsticij, a drugi je otvaranjem Lion’s gate energetskog portala 8.8.

Tijekom solsticija energetsko tijelo Majke Zemlje je pod utjecajem vrlo jake energije visoke vibracije, čime se čitava kolektivna svijest diže na viši nivo. Sav naš duhovni rad i naše manifestacije dobivaju pomoć da se lakše prilagodimo toj vibraciji, ali nemojmo imati iluzija. Nije lako prilagoditi se energetskoj snazi koja nam je većinom nepoznata i nismo naučeni na nju. Osjetit ćemo veliki pritisak u onim dijelovima nas koji se ne mogu prilagoditi jer vibraciono niti ne pripadaju toj novoj energetskoj stvarnosti pa će se tražiti od nas veći angažman oko otpuštanja i čišćenja iznutra.

Ne moramo nagađati koja su. Osjećat ćemo ih kao ‘kamenčić u cipeli’. Stvarat će nam vrlo jasan osjećaj neugode iznutra ili će nam neugoda dolaziti iz okruženja i aktivirati u nama reakcije na kojima moramo poraditi. Nemojmo se sada zatvarati u komfor zonu i izbjegavati ili potiskivati neugodu. Ona nam je sada glavni orijentir što u nama mora otići da bi bili spremni za novu stvarnost.

Ljetni solsticij je najduži dan u godini i energija dana, ili energija svijesti jer svijetlo je svijest, nosi simboliku onoga što će se događati. To nije samo dizanje naše svijesti, našeg svjetla, nego i klimaks osvjetljavanja naših sjena da bi nam unutarnje svjetlo duže trajalo.

Naše bi tijelo to moglo osjetiti kroz veću potrebu za snom, jaku osjetljivost svih naših čula (sluh, vid, njuh, okus, dodir), jaku emocionalnu osjetljivost i jaku duhovnu osjetljivost (intuicija, snovi, sinkroniciteti, konekcije s duhovnim vodičima).

Odmah nakon solsticija imamo i pun Mjesec u Jarcu što dodatno pojačava potrebu za otpuštanjem, čišćenjem i završavanjem svega onoga što nas koči u daljnjem radu i otkrivanju naših punih potencijala.

Budite blagi prema sebi, ali aktivni  ❤️

Facebook: EASY by Gordana Brnčić

Foto by Rafael Cisneros Méndez on Unsplash

One thought on “Energija ljetnog solsticija

Comments are closed.