Energetska prognoza za razdoblje od 20. 6. do 4. 7.

Piše Gordana Brnčić, energoterapeut

Veliki dio ovog razdoblja obilježit će energetski utjecaj ljetnog solsticija pa, ako već niste, svakako pročitajte tekst o njemu jer iako se događa 20. 6. njegov će utjecaj trajati danima…

Energija ljetnog solsticija

Kroz ovo će nam se razdoblje otvarati i neke teme. Neke i pomalo neugodne, ali prisjetimo se da su sve dobre za naš razvoj. A teme su sljedeće:

Tko sam ja?

Prisjećat ćemo se tko smo zapravo i kakvi smo. Dobivat ćemo puno informacija kroz sjećanja, kroz nova iskustva koja će nas prisjećati na neka stara. Prisjetimo se što nas je nekoć veselilo, što rastuživalo, ili ljutilo. Ovdje ću posebno naglasiti jednu emociju koja može biti vrlo aktivna. I iznimno je svima neugodna. A to je osjećaj ili emocija srama. Otkrijmo kada smo ga prvi puta osjetili, koliko je i danas prisutan u nama. Proces njegovog otkrivanja, čišćenja i otpuštanja neće biti lak jer nas vodi do samih naših korijena. Ali budimo svjesni da smo sada višestruko podržani u tome. Istina o njemu donosi svijest i rast. A rezultat toga mora biti opraštanje. I sebi i drugima.

Sigurnost

Potreba za osjećajem sigurnosti skretat će nam pažnju na teme koje povezujemo s njom, a to su dom, zdravlje, financije i odnosi. Naglasak je na osvještavanju da nismo žrtve već snažna bića koja sudjeluju u sukreiranju vlastitog života, pa i vlastite sigurnosti. Samim time bit će više situacija kada ćemo morati jasno izražavati vlastite granice i biti si najbolji advokati ako je to potrebno.

Iscjeljivanje sebe

Za sva uvjerenja da nismo dovoljno sigurni, snažni ili dovoljno voljeni je došlo vrijeme otpuštanja. Otpuštajmo i sve mehanizme obrane koje smo stvarali zbog straha. Ili sve iluzije koje smo stvarali iz istog razloga. Kao kreacije Božje svi mi smo sigurni, snažni i voljeni. I ako nam stvarnost govori drugačije, ona je takva samo kao manifestacija naših strahova. Možemo drugačije i dan nam je izbor. Samo osvjestimo činjenicu da smo sukreatori.

U ovom se razdoblju očekuje od nas vjera. Očekuje se da stavimo prve na listi prioriteta naš mir, tišinu, jednostavne radosti i slobodu.

Uživajte u sebi ❤️

Facebook: EASY by Gordana Brnčić

foto by Fuu J on Unsplash