Nova turska romantična poslastica “Ako voliš”

Zanimljiva priča, kemija glavnih likova, jedan od omiljenih turskih zavodnika u novoj ulozi i vrhunska produkcija gledatelje čekaju u seriji ‘Ako voliš’. Nova epizoda svaki dan stiže na platformu Voyo!

Svi ljubitelji turskih televizijskih serija ovog ljeta doći će na svoje. Na Voyo je ovaj tjedan stigla hit-serija ‘Ako voliš’ (‘Ya Çok Suveren’) iz 2023. godine, a svaki dan gledatelje na platformi očekuje nova epizoda.

Ova turska uspješnica novijeg datuma već je osvojila srca mnogobrojnih gledatelja diljem svijeta, a osim intrigantne priče i ljubavnih zapleta, dodatni razlog za gledanje svakako je i jedna od najvećih turskih glumačkih zvijezda Kerem Bürsin, kojeg su gledatelji RTL-a već mogli dobro upoznati u seriji ‘Miriše na ljubav’.

Uloga Atesa u ‘Ako voliš’ najrecentnija je Bürsinova uloga i povratak na male ekrane koji su obožavateljice jedva dočekale. Uz njega, glavnu rolu ponijela je turska ljepotica Hafsanur Sancaktutan.

Valamar voucher, valamar porec, valamar poreč, valamar code, valamar promotion, valamar promo, valamar coupon, valamar popust, valamar sconto,

Radnja isprepliće sudbine glavnih protagonista Atesa (Kerem Bürsin) i Leyle (Hafsanur Sancaktutan). Nakon majčine smrti, Ates je poslan u internat iz kojeg se nikada nije vratio kući i ne vjeruje nikome. Leyla, s druge strane, nikada nije upoznala svoju obitelj i preživljava varajući ljude. Nakon očeve smrti, Ates se vraća kući iz inozemstva kako bi preuzeo skrbništvo nad svojom braćom i sestrama. Tada upoznaje Leylu, koja traži svoju obitelj.

Njihov odnos započinje burno jer ga ona vidi samo kao povlaštenog snoba. No kroz niz događaja prepunih obrata, emocija i intriga, Ates upoznaje svoju drugu stranu kojoj ni Leyla neće moći odoljeti. Hoće li Ates i Leyla, svaki sa svojim teretom prošlosti, uspjeti pronaći svoje mjesto u svijetu?

Redatelj ovog televizijskog hita je Ali Bilgin, koji je godine 2021. radio i na hvaljenoj seriji ‘Obiteljske tajne’ (‘Yargi’).

Godine 2023. serija ‘Ako voliš’ je osvojila prestižnu nagradu Zlatni leptir za ‘Najbolju TV romantičnu komediju’, a glavni glumci, Hafsanur Sancaktutan i Kerem Bürsin, odnijeli su nagrade za najbolje glumce.

Svojim zapletima, snažnom glumačkom postavom i međunarodnim odjekom, ova serija zasigurno će postati jedan od najvećih ljetnih hitova.