Parfem “Pure Flower” za žene koje cvjetaju

„A flower does not think of competing to the flower next to it. It just blooms” kaže Sensei Ogui. Cvijeće se ne opterećuje time je li ljepše ili mirisnije od cvijeta koji se nalazi nedaleko njega. Ono jednostavno cvjeta. Samouvjerene žene koje se ne uspoređuju s drugim ženama, već slijede put svog srca i pri tome bez kompromisa cvjetaju u svojoj jedinstvenosti i ljepoti – njih predstavlja Betty Barclay Pure Flower. Svježi cvjetni miris s čistim i kremastim notama dostupan je u trgovinama od kraja lipnja 2024. godine.
­
Kada sa svojom jedinstvenom ženstvenošću i unutarnjom snagom krenemo na vlastito putovanje – to je čista magija! Betty Barclay Pure Flower odražava raznolikost života i podsjeća da se u vlastitoj jedinstvenosti nalazi prava ljepota. Parfumerku Mirellu Pomina, inspirirala je za ovu kreaciju „slika žene koja je snažna, a da pritom ne gubi senzualnost.”

Njena cvjetno-amber kompozicija otvara se aromatičnom bijelom lavandom, svježim cvijetom resede i čistim aldehidima. Ljupka ruža, senzualni božur i topli vetiver čine moderan buket u srcu mirisa. Kremasti mošus, suhi amber i baršunasta vanilija dovršavaju sofisticiranost s dugotrajnom elegancijom i interpretiraju, tako kaže Pomina, modernu srž brenda Betty Barclay.


Eau de Parfum, 20 ml, 19,95 €, preporučena maloprodajna cijena u € s PDV-om.

Betty Barclay Pure Flower dostupan je od kraja lipnja 2024. u Mülleru i odabranim robnim kućama.