Pročitajte horoskop za četvrtak, 9. studenoga

Zbog praznog hoda Mjeseca od 6.14 do 13.29 najbolje bi bilo da jutro iskoristimo za završetak poslova ili da se pozabavimo čišćenjem.

Nakon 13 sati Mjesec ostavlja emocionalnog Raka i ulazi u vatrenog Lava.

Kako Mjesec bude krenuo tranzitirati znak Lava, istovremeno ćemo imati ugodan aspekt Sunca iz znaka Škorpiona i Plutona iz znaka Jarca. Ovaj ciklus između Sunca i Plutona započeo je 7. siječnja 2017.

Dok se pripremamo za novi ciklus, koji će započeti u siječnju 2018., razmislimo o tome što još moramo obaviti prije nego što krenemo u novi ciklus. Dolazi vrijeme za analiziranje naših namjera i strategije za 2018. godinu!

Aspekt Sunca i Plutona donijet će nam neki novi način gledanja na probleme i mogućnost pronalaženja ili obnavljanja nečeg što smo izgubili.

Idealno je vrijeme za predstavljanje svog posla, reklamiranje i aktivaciju novih projekata.

Danas nam se može pružiti prilika da se obnovi neki projekt.

Vrijeme je da okrenemo novu stranicu u našim životima.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com