Energetska prognoza za srpanj

Piše Gordana Brnčić, energoterapeut

Mjesec srpanj dolazi nam kao energetski izazovan. Bit će to mjesec otvaranja. A svako otvaranje nosi i svoje ne baš tako željene nuspojave. Teme u kojima ćemo primjećivati ta otvaranja u nama samima i u našoj okolini su:

OTVARANJE SRCA

Energija srca je važna. Otvarat ćemo ga prema sebi i našoj okolini. Osjetit ćemo poriv da budemo otvoreniji i pokažemo što osjećamo ili da govorimo iz srca. Jačat će potreba da pomažemo drugima kojima će otvaranje srca biti prilično bolan proces. Budimo od pomoći jedni drugima.

Otvaranje srca nosi sa sobom i moguće erupcije bijesa. Nemojmo se iznenaditi ako ga odjednom osjetimo kod sebe kako neumoljivo izlazi van, ali isto tako pažljivo birajmo trenutke kada možemo pomagati drugima. Trenuci erupcije bijesa sigurno nisu ti pa je tada bolje se povući i sačekati bolji trenutak ili se skroz odmaknuti. Dakle ipak pažljivo birajmo svoje bitke u koje nas srce vodi.

OTVARANJE VREMENA ZA AKCIJU

Akcija koja se otvara u mjesecu srpnju je početak totalnog preobražaja.
Neki od nas su spremni za njega i on će krenuti kroz novi drugačiji način kako se izražavamo i kroz novi hrabriji način djelovanja. Sve stvari koje smo željeli reći drugima (naročito one koje smo ušutkavali u sebi iz raznih razloga) izlaze van. To mogu biti kritike, ili zdravo postavljanje granica ili pak pozitivne stvari iz srca. Bit će naravno unutarnjih otpora i dalje, ali budimo strpljivi s njima. Energija sada podupire njihovo probijanje, a ne povlačenje.

Onima koji nisu spremni još za preobražaj otvara se akcija kroz vjeru da će doći najbolje vrijeme za to. Jer osjećaj zarobljenosti ili blokiranosti će jačati. Nestpljivost će ključati u nama. I zato imajmo strpljenja za sebe kroz vjeru da pravo vrijeme za nas dolazi.

Nastavimo što mirnije sanjati, vizualizirati, manifestirati. Otvarajmo se i dalje za nove stvari, nova iskustva i nove ljude. Jer svako novo iskustvo nova je puzla za konačnu sliku onoga što želimo prije nego krenemo u akciju.

Spremni za akciju ili ne, svi ćemo uočavati kako nam se mnoge stvari poklapaju. Ljudi, događaji. Moguće je da se osjetimo i malo nabrijano zbog rasta kundalini energije. Držimo ju ipak pod kontrolom s trenucima mira, opuštanja, meditacije i uzemljavanja.

OTVARANJE DJELOVANJE NA NISKU VIBRACIJU

Mjesec srpanj donosi i otvaranje energetskog portala za djelovanje kozmičke energije na sve pojave niske vibracije. Individualno i kolektivno.

Mnogi planovi rađeni iz pozicije niske vibracije bit će stopirani ili u velikim poteškoćama. Pa obratimo pažnju ako nam nešto ne ide pa ne ide. Znači da smo u niskoj vibraciji i to je potrebno mijenjati. Ali isto tako ako nas nešto već duže muči, a problem je stvoren od strane drugih ljudi, moguće je da se odjednom razriješi, da doslovno odjednom samo nestane.

Jer i tuđi planovi iz niske vibracije bit će eliminirani pa eto nam malo i nagrade od te kozmičke energije.

Mjesec odmah od 5.7. započinje s energijom otvaranja našeg srca i naše srčane čakre koju aktivira mladi Mjesec u Raku. A to znači da nam se aktivira sve vezano za ljubav, suosjećanje, opraštanje i emocionalnu inteligenciju. To nam donosi i dublje razumijevanje vlastitih emocija kao i nježniji pristup u razumijevanju drugih ljudi. Ta energija nije samo aktivirajuća nego je i zaštitnička prema svemu što nama donosi osjećaj sigurnosti (dom, finacije, emocionalna podrška..) pa nemojmo se iznenaditi ako osjetimo i mi poriv za unaprijeđenje tih područja.

Sva ona energija visoke vibracije kojoj smo bili izloženi od ljetnog solsticija sada se počinje manifestirati i život nam mijenja.

DETOX

Jača poriv za detoksom tijela, emocija i mentala. Podignimo unos tekućine u organizam. Razmislimo o nekom novom režimu prehrane koji nam intuitivno dolazi. Zastanimo malo nad vlastitim emocijama i osvjestimo koje nas koče u daljnjem razvoju i koje moramo otpustiti. Osvjestimo i vlastite misli, obrasce, mentalne koncepte. Koje nam više nisu potrebne?

PREHRANA

Počinju nam se javljati pitanja što jesti. Od kuda ta hrana dolazi? Kako se uzgaja? Mogu li si ja nešto uzgojiti? Energija podupire povratak našim korijenima. Ne samo u izboru namirnica nego i u potpori lokalnim OPG proizvođačima. Vući će nas jednostavno, prirodno i proizvedeno od ruku malog čovjeka.

PUNA SVJESNOST SEBE

Naglasak ovog perioda bit će na punoj svjesnosti sebe kao cjelovitog duhovnog bića i naše povezanosti s Univerzumom. Savjetujem tehnike vraćanja izgubljenih fragmenata duše, raskidanje energetskih veza s događajima ili ljudima koji nam više ne koriste u duhovnom razvoju i sve tehnike koje nam mogu pomoći u jačanju aure i u jačanju cjelokupnog našeg svjetlosnog tijela. Iskoristimo maksimalno i kontakt s vodom (more, rijeke, jezera) koja nam u tome pomaže.

Volite se i brinite o sebi ❤️ Uživajte u ljetu, uživajte u sebi i nemojte biti bijesni.

Facebook: EASY by Gordana Brnčić