Energetska prognoza za razdoblje od 4. do 18. 8.

Piše Gordana Brnčić, energoterapeut

U nedjelju, 4. 8. očekuje nas mladi Mjesec u Lavu i 8. 8. imamo kulminaciju Lion’s gate energetskog portala čiji utjecaj osjećamo još od 26. 7. i trajat će do 12. 8.

U ovom periodu možemo očekivati pojačani osjećaj hrabrosti, kreativnosti, povećava nam se i socijalizacija s drugima. Iscjeljivat ćemo nedostatak samopouzdanja i jačati unutarnju snagu.

Kao i na svaki mladi Mjesec, ovo je idealno vrijeme za postavljanje namjera što želimo. Kao i vrijeme za manifestacije i duhovni preporod. Neće sve baš ići mirno jer je energija Lion’s gate portala iznimno jaka, ali prihvatimo da su nam svi izazovi koje ćemo sada dobivati stepenica više za duhovni razvoj. Teme s kojima ćemo se baviti su:

ISCJELJIVANJE

Ovaj će period biti naglašeno unutarnje propitivanje o lošim uvjerenjima i razini ljubavi koju gajimo prema sebi. I kroz to će se pokrenuti iscjeljivanje našeg samopouzdanja, naše sposobnosti ovladavanja sobom i našeg unutarnjeg autoriteta.

Osvještavat ćemo sva loša uvjerenja kojima vlastitu snagu, energiju, pa i vladavinu nad nama predajemo u tuđe ruke. Obratimo pažnju na sukobe koje ćemo sada imati kao i na sve izazove s kojima ćemo se suočavati jer će nam jasno ukazivati na naše sumnje u sebe ili na nedostatak unutarnje snage za kvalitetno funkcioniranje.

Iscjeljivat ćemo i odnose jer će sada energija izvlačiti na površinu sve probleme u njima da bi ih iscijelili i promijenili. Dublje ćemo razumjeti i bivše odnose i sebe u njima da bismo lakše iscijelili eventualne traume koje još nosimo iz njih.

Iscjeljivat ćemo i naše fizičko tijelo kroz nove uvide ili informacije gdje ono treba pomoć i kakvu pomoć mu možemo pružiti.

KOMUNIKACIJSKA PREOBRAZBA

Ovaj će period izlaziti na vidjelo svi naši problemi koje imamo u komunikaciji. A kako najbolje učimo na konkretnim tekućim stvarima, velika je vjerojatnost verbalnih sukoba pa pokušajmo se malo primiriti, ali nikako se nemojmo verbalno povlačiti. Sada moramo govoriti i hrabro izražavati sebe pa neka nam eventualne greške posluže kao orijentir na čemu moramo još poraditi za kvalitetnu komunikaciju. Sukobi će se voditi oko odmjeravanja snaga, potrebe za dominacijom ili će općenito poticati polarizaciju da bi nas se oslabilo. Pa zato nikako nemojmo smetnuti s uma da nam nitko ne može uzeti snagu jer je ona u nama. Nema razloga za strah. Snagu gubimo samo kad ju sami, svjesno ili nesvjesno, predajemo drugima.

Naglašeni su i ostali oblici komuniciranja osim govora. Kroz pisanje, umjetnost, glazbu i općenito kroz kreativnost. Izražavajmo sebe više na nama najugodnije načine.

UBRZAVANJE EVOLUCIJE

Otvarat će nam se novi putevi. Jako puno novih mogućnosti, novih životnih pravaca. Duboko se mijenjamo iznutra da bismo tražili za sebe novi život koji nam nosi mir, ljubav, unutarnju snagu i hrabro izražavanje svoje individualnosti. Još nam se više otvara naša srčana čakra da djelujemo kroz nju i da nam srce bude vodič kada budemo morali donositi bilo kakve odluke. Pogotovo one koje se odnose na nove životne pravce. Slušajmo ga.

Radimo više ovaj period na uzemljenju, našoj 3., 4. i 5. čakri, na bivanju u sadašnjem trenutku, disanju…

Uživajte u sebi i budite hrabri ❤️

Facebook: EASY by Gordana Brnčić

Foto by davide ragusa on Unsplash