HOROSKOP ZA PETAK, 10. STUDENOGA Planete kažu – zabava

Mjesec će cijeli dan prolaziti znakom Lava, što će nam donijeti pozitivno razmišljanje, zabavu, kreativnost.

Vjerojatno ćemo se osjećati optimistično dok se budemo pripremali za predstojeći vikend.

Ako razmišljate da li ostati doma ili večeras izaći van, planete kažu – zabava. Odlazak u kazalište, party, koncert ili druženje s prijateljima donijet će nam opuštajuću i zabavnu večer.

Trenutno smo u fazi posljednje četvrti Mjeseca što ukazuje na krizu savjesti. Tek sada možemo odrediti što djeluje na nas, a što ne – trenutno se možemo pripremiti za novi mladi Mjesec koji će se dogoditi sljedeći vikend.

Ovo nije dobro vrijeme za početak novih projekta, jer smanjenje svjetlosti Mjeseca simbolizira spuštanje u nesvjesno. Ovo je najbolje vrijeme za očuvanje i završetke.

Oni koji su rođeni oko 22. siječnja, 8. ožujka, 22. travnja, 8. lipnja, 25. srpnja, 10. rujna, 26. listopada i 9. prosinca, imat će poseban utjecaj Sunca u kvadratu s Mjesečevim čvorovima, što ukazuje na sudbinske trenutke i karmičko razdoblje preokreta. Prisila i opsesija vladaju odnosima kod vas i to sa šokantnim iskustvima.

Ovaj petak nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com