Astro prognoza Dunje Fućak: Napeta druga polovica kolovoza

Do 20.8. Mars je u konjunkciji s  Jupiterom. Ovo je vrijeme hrabrih akcija i rizika, raspored može biti gust, a posla puno.
✔️ Ova kombinacija povećava dinamičnost i energiju događaja. Sve može biti popraćeno nekim sretnim okolnostima.
✔️ Vaša poduzetnost i odlučnost će pridonijeti napretku u razvoju projekata, poslovanju, i u pregovorima sa stranim i udaljenim partnerima. Iskoristite ovu pozitivnu energiju, zamah i optimizam koji vam daje ova konjunkcija kako biste unaprijedili svoje projekte i planove.
✔️ Ovo je vrijeme povoljno i za zajedničke projekte, razvoj sindikata, i ujedinjenu realizaciju započetih projekata.
Međutim, nešto ipak trebate imati na umu…
⚠️ Ovaj aspekt potiče entuzijazam i samopouzdanje, što vas može navesti na ulazak u neopravdane rizike. Budite razumni i praktični, i ne upuštajte se u avanture i prerizične poslove, jer od sredine mjeseca okolnosti neće pogodovati takvim koracima. Zato je
važno da se kontrolirate.
⚠️ Pazite što pišete ili govorite drugima kako ne biste upali u nevolje, izbrbljali tajne podatke, ili neopreznim riječima stvorili neprijatelje.
⚠️ Ne preuzimajte na sebe više nego možete podnijeti, jer biste lako mogli premašiti svoje mogućnosti. Vrlo lako ćete precijeniti vlastite snage i mogućnosti, i to bi moglo dovesti do bolnih pogrešnih procjena.
⚠️ Neki od vas mogli bi osjetiti želju za kockanjem ili većim rizikom u financijskim poslovima, ali prije nego što išta učinite, provjerite možete li si priuštiti da izgubite ono što riskirate.

Mars će se u kvadratu sa Saturnom naći 16. kolovoza, a djelovanje tog aspekta osjećat će se već od 13. kolovoza, pa sve do 21.8.  Ovih dana možda nešto ne ide kako smo navikli, ili kako bismo htjeli. Ako postoje netočnosti ili nedostaci u planovima, poslovanje se može znatno usporiti ili blokirati.

Situacije mogu nalikovati opisima Murphyjevih zakona: “Ako nešto može poći po zlu, poći će po zlu.” Stoga je sada potrebna preciznost u pripremi radnji, čak i ako će sama priprema donekle usporiti napredovanje. U ovom trenutku vrijedi se osloniti na pozitivan psihološki stav i upornost. Može dati dobre rezultate.

Međutim, ova kombinacija energija sredinu i drugu polovicu kolovoza čini prilično oštrom. Ljutnja se lako može javiti u reakcijama na prigovore, poteškoće, prepreke. Mogući sukobi, problemi u kontaktima s agencijama za provođenje zakona, sa strukturama moći.

U danima blizu točnog aspekta bolje je suzdržati se od posjeta službenim tijelima. Važno je postupati u skladu s pravilima i ne kršiti zakon kako bi se izbjegle negativne posljedice. U tom su razdoblju moguća povećana opterećenja, uključujući fizička. Treba izbjegavati pretjerane napore, jer se snage mogu brzo iscrpiti. Trebate biti oprezni u vožnji – u ovom razdoblju povećavaju se ozljede i nesreće.

Dunja Fućak

Moje putovanje s astrologijom počelo je davne 1988. godine, kad sam imala 14 godina. Knjiga koja me najviše zainteresirala za astrologiju bila je "Ne vjerujte - provjerite!" našeg poznatog astrologa Mile Dupora. Nakon što sam pročitala mnogo knjiga, 1999. sam krenula u školu astrologije kod vrhunskog riječkog astrologa Damira Jovetića, koji mi je i dan-danas jedan od najdražih učitelja. Nakon toga sam nastavila svoje obrazovanje u raznim školama astrologije. Osim osnovnih tečajeva astrologije, završila sam specijalizirane tečajeve za horarnu astrologiju, medicinsku holističku astrologiju, poslovnu astrologiju, psihološku astrologiju, astrokartografiju te karmičku astrologiju. Koliko je to područje astrologije zanimljivo, pokazuje podatak da je tečaj karmičke koji sam osmislila, postao moj najpopularniji tečaj. Od početka svoje karijere, od 1997. do 2007. godine, vodila sam trgovine ezoterije "Luč" i "Zenit" u centru Rijeke. Kako imam ascendent u znaku Strijelca, puno sam putovala i učila sve do 2007. godine, kada sam pokrenula svoju školu astrologije. Kao pravi Strijelac, traganje za istinom, putovanje i prenošenje znanja moja su misija i strast. Od 2014. godine, kada mi je tranzitni Uran aktivirao šestu kuću posla, započela sam s online tečajevima astrologije. Posebno me zanimaju poslovna astrologija, budući da sam od svoje 18. godine privatni poduzetnik, te karmička i psihološka astrologija.