Naučite osnove astrologije istražujući svoju natalnu kartu

Online tečaj “Astrologija za početnike” počinje u ponedjeljak, 23. rujna u 19 sati, pa Dunja Fućak, profesionalna astrologinja, inače učenica poznatog riječkog astrologa Damira Jovetića, koja je završila više astroloških škola i specijaliziranih seminara, poziva sve one koje zanimaju osnove astrologije, izrada natalne karte i horoskopa, tehnike prognoze i planiranje budućnosti, one koji žele bolje razumjeti svoju osobnost i životni put,  poboljšati poslovanje, da se prijave. 

“Kroz tečaj, astrologija će postati vaš pouzdan vodič i alat koji će vam pomoći bolje razumjeti sebe i druge. Radujem se vašem sudjelovanju i pomoći ću vam na putovanju kroz svijet astrologije!”, kaže astrologinja Fućak, koja to zna iz tridesetogodišnje primjene astrologije i rada s klijentima.

Osnove astrologije

Detaljni program možete pogledati na stranici AstrologijaOnline. Tečaj se održava svake srijede od 19 do 20.30 sati, svi polaznici dobit će svoj natalni horoskop i horoskope ostalih polaznika za praktično vježbanje, a po završetku tečaja dodjeljuju se potvrde o uspješno završenoj edukaciji.

Platiti se može na 10 rata ili odjednom, cijeli iznos od 550 €. Za prijave i dodatne informacije, javite se putem e-maila na info@astrologijaonline.com ili putem telefona na broj 098/351-645.

Tečaj astrologije za početnike od 2007. vodi astrologinja Dunja Fućak, a od 2017. postoji u online varijanti. Tijekom 17 godina osnovama astrologije poučila je više od pet stotina polaznika, a ono što njezin tečaj čini jednim od najpopularnijih je to što se ne radi o suhoparnom učenju teorije, nego uzbudljivoj praksi savladavanja gradiva na vlastitoj natalnoj karti zbog čega je polaznicima uvijek zanimljivo učenje jezika zvijezda i upoznavanje sebe, a bonus je svakako i dobivanje odgovora o odnosima s bliskim osobama i temama iz života koje ih zanimaju. 

“Kako imam podznak u znaku Strijelca, puno sam putovala i učila sve do 2007. godine, kada sam pokrenula svoju školu astrologije. Kao pravom Strijelcu, traganje za istinom, putovanje i prenošenje znanja su mi misija i strast. Od 2014. godine, kada mi je tranzitni Uran aktivirao šestu kuću posla, započela sam s online tečajevima astrologije. Posebno me zanimaju poslovna astrologija, budući da sam od svoje 18. godine privatni poduzetnik, te karmička i psihološka astrologija”, kaže Fućak.

Online tečaj astrologije za početnike

Iskustva polaznika

Imati za učitelja nekoga tko toliko velikodušno dijeli znanje i živi ono što radi, te biti okružen divnim ženama u grupi koje te razumiju i s tobom dijele crtice iz života, pokazuju povjerenje, pružaju utjehu, razumijevanje i podršku, zadnjih su godina dokaz da je odluka o učenju astrologije bila nešto najbolje što sam odlučila napraviti – za sebe. Učiti na primjerima i primjenjivati naučeno pristup je ove škole i to je ono što motivira i čini svako predavanje nanovo zanimljivim i privlačnim,  jednostavno osjetiš potrebu nikada ne stati s ovime.

Ksenija


Kakvo je to divno putovanje bilo… Potpuni neznanci okupljeni oko istog interesa postali smo obitelj koju biramo. Bilo je tu svega, puno učenja naravno, zbunjenosti, krivih odgovora, pravih odgovora, smijeha, životnih kriza, jako puno podrške i veselja tuđim i svojim uspjesima. Tko smo uistinu, koja je naša životna svrha, potencijali, koje su prepreke i kako ih možemo savladati, sve smo to naučili. Ali osim svog tog znanja dobili smo i ono što nije predviđeno programom, tamo negdje ljude koji nam se vesele i mi njima, Dunju koja je divna, učiteljica – prijateljica, strpljiva, blaga, duhovita, kojoj se uvijek možemo obratiti i koja je uvijek tu za nas, kao i naša „mala klinika“ koja zna sve o nama i navija za nas na našem životnom putu.

Stela 


Upisala sam školu astrologije ne znajući što točno očekivati, ali sam željela dobiti osnovni uvid u jedno znanje o kojem nisam znala ništa, čak ni osnove. Dobila sam puno više. Ovo je početak jednog puta koji se pomalo pretvara u strast za novim saznanjima, za proširivanjem vidika, za sistematičnim učenjem.

Diana


Pod stručnim vodstvom astrologinje Dunje pomalo sam počela otkrivati astrološku tajnu simbola i životnih ciklusa. Najviše me se dojmila sama filozofija gledanja na astrologiju i stavljanja astrologije u konkretan životni kontekst. Na kraju prve godine učenja stojim pred svakom natalnom kartom s velikim poštovanjem i zahvalnošću. Astrologija je jedan od predivnih puteva upoznavanja sebe, svoje osobnosti, mana i svojih potencijala. Stoga ju preporučujem svima koje imalo zanima osobni rast i prosperitet. Kako nam mentorica Dunja kaže (parafraziram): ako znate čitati znakove Neba, sačuvat ćete se od nepotrebnog nerviranja u životu.

 Jadranka 


Škola  astrologije gospođe Fućak je toliko  zanimljiva  i moram priznati da sam se svaki tjedan radovala i jedva čekala druženje s njom i ostalim polaznicima. 

Zvjezdana


Web: Astrologijaonline.com

Facebook:  Facebook.com/astrologijaDunjaFucak

Instagram: Instagram.com/astrologijaonline

YouTube: Youtube.com/@e-astrology