Astrološka prognoza Dunje Fućak od 1. do 5. rujna

Piše Dunja Fućak, astrologinja

Mars u kvadratu s Neptunom djeluje do 5. rujna. Mogu se pojaviti okolnosti u kojima je teško izravno izvršiti svoju volju, pa trebate djelovati tajno ili pričekati da situacija bude povoljnija za odlučne korake. Možete naići na prepreke čije je značenje često nejasno. Možete osjećati manjak samopouzdanja, nedostatak jasnoće oko cilja ili kako ga postići. To može biti neugodno i dovesti do neprikladnog ponašanja. 

Oprezan jasnije vidi

Pod ovim aspektom odvijaju se tajne aktivnosti, uključujući kriminalne i lažne. Stoga je potreban oprez, posebice s novim ljudima, onima koji nešto mole ili onima koji obećavaju nešto u zamjenu za vašu vjernost ili financijska ulaganja. U ovo vrijeme sve su aktivniji prevaranti koji žele profitirati na tuđu štetu.

Morate biti oprezni u financijskim pitanjima i radu s dokumentima. Postoji opasnost od krivotvorenja i prijevare. Prijevare ili njihove posljedice mogu se okrenuti protiv sudionika, stoga se nemojte upuštati u ovakvo nešto. 

Treba biti oprezan s novom hranom i pićem, te biti pažljiv pri korištenju lijekova – postoji mogućnost trovanja. Treba biti oprezan na vodi. Bolje je ne ići na izlete na vodi

Sunce opozicija Saturn

Sunce je u opoziciji sa Saturnom, razdoblje djelovanja je do 10. rujna. U to vrijeme mogu se povećati radne obveze i pojaviti dodatni stres. 

Ovo razdoblje podsjećat će vas na dugove i obveze, neplaćene račune. U danima blizu točnog aspekta, možete naići na prepreke uzrokovane okolnostima ili voljom drugih ljudi. Budite disciplinirani, izbjegavajte moguće sukobe s nadređenima i utjecajnim osobama. Obratite pozornost na starije rođake. 

Na dan točnog aspekta bolje je odgoditi posjet službenim tijelima. Ponašajte se zakonito, nezakoniti koraci sada dovest će do problema u budućnosti. 

Kod bolesnika s kroničnim bolestima moguća su pogoršanja. Čuvajte svoje srce, nemojte se previše forsirati. U ovom trenutku može doći do smanjenja tonusa i otpornosti tijela.

foto by Ali Karimiboroujeni /Pexel


Facebook:  Astrologija Dunja Fućak

Instagram: Astrologijaonline

Web: Astrologijaonline.com

YouTube: @e-astrology

Dunja Fućak

Moje putovanje s astrologijom počelo je davne 1988. godine, kad sam imala 14 godina. Knjiga koja me najviše zainteresirala za astrologiju bila je "Ne vjerujte - provjerite!" našeg poznatog astrologa Mile Dupora. Nakon što sam pročitala mnogo knjiga, 1999. sam krenula u školu astrologije kod vrhunskog riječkog astrologa Damira Jovetića, koji mi je i dan-danas jedan od najdražih učitelja. Nakon toga sam nastavila svoje obrazovanje u raznim školama astrologije. Osim osnovnih tečajeva astrologije, završila sam specijalizirane tečajeve za horarnu astrologiju, medicinsku holističku astrologiju, poslovnu astrologiju, psihološku astrologiju, astrokartografiju te karmičku astrologiju. Koliko je to područje astrologije zanimljivo, pokazuje podatak da je tečaj karmičke koji sam osmislila, postao moj najpopularniji tečaj. Od početka svoje karijere, od 1997. do 2007. godine, vodila sam trgovine ezoterije "Luč" i "Zenit" u centru Rijeke. Kako imam ascendent u znaku Strijelca, puno sam putovala i učila sve do 2007. godine, kada sam pokrenula svoju školu astrologije. Kao pravi Strijelac, traganje za istinom, putovanje i prenošenje znanja moja su misija i strast. Od 2014. godine, kada mi je tranzitni Uran aktivirao šestu kuću posla, započela sam s online tečajevima astrologije. Posebno me zanimaju poslovna astrologija, budući da sam od svoje 18. godine privatni poduzetnik, te karmička i psihološka astrologija.