Naučite kako napraviti shiatsu tretman

Naša shiatsu škola je uronjena u prirodu, radimo s malim grupama kako bi polaznici dobili maksimum, našu i podršku svoje grupe, kaže nam Marina Devald, učiteljica shiatsua koja će tijekom vikenda 21. i 22. rujna u Fužinama održati Uvodni shiatsu seminar tijekom kojeg se možete upoznati s ovom japanskom tehnikom, isprobati kako se radi tretman, iskusiti tretman, saznati više o  povijesti shiatsua i orijentalnoj medicini, odnosno zakoračiti u čarobni svijet shiatsua i svjesnog dodira.

Shiatsu je tradicionalna japanska metoda rada na tijelu koja objedinjuje mudrost stare kineske i saznanja zapadne medicine. Esencija shiatsua je dodir – pritisak palčevima i dlanovima na određene meridijane (energetske kanale) i akupunkturne točke.

Najveći potencijal shiatsua je u održavanju zdravlja, no ako su se pojavile određene tegobe, shiatsu može pomoći da se tegobe smanje ili da u potpunosti nestanu jer shiatsu kroz tretmane potiče vitalnost i prirodnu sposobnost tijela da se vrati u ravnotežu.

Polaznici će učeći ovu jedinstvenu metodu iscjeljivanja dodirom naučiti  koristiti razne tehnike rada na tijelu: dodir, pritisak, rotaciju, istezanje, ali i kako očuvati svoje tjelesno zdravlje tako što će radeći opuštenije biti učinkovitiji u radu, čime će i tretman biti ugodniji za klijenta.

Učit će kako raditi iz Hare, svog centra i izvora unutarnje snage i mirnoće,  kako osjetiti životnu energiju – Ki, tijek energije kako kola u tijelu,  položaje u kojima se radi shiatsu, pokrete i tehnike, do-in (vježbe samopomoći), dobiti informacije o programu Shiatsu škole Hrvatska.

Na kraju programa polaznici će znati samostalno napraviti duboko opuštajući i vrlo učinkovit shiatsu tretman.

Dobrobiti za polaznike su sljedeće: pokretljivost, fleksibilnost, izdržljivost kao kod vježbanja joge, osnaživanje tijela i poboljšanje držanja kao da vježbate pilates, obnavljanje vlastite životne energije, otpuštanje stresa iz tijela i uma, revitalizacija duha, bolje razumijevanje sebe, drugih osoba i prirode.

Ustanova za obrazovanje Shiatsu škola Hrvatska utemeljena je 2004. godine, te isključivo vrši izobrazbu profesionalnih shiatsu praktičara. Misija škole je poučavanje, istraživanje i organiziranje seminara s različitim shiatsu učiteljima. Shiatsu škola svojim studentima pruža kvalitetnu edukaciju s puno praktične nastave – vježbanja.

Shiatsu helps us learn to appreciate the uniqueness of each person and the value of life itself – Pauline Sasaki

Voditeljica edukacije Marina Devald je shiatsu praktičarka s 20 godina radnog iskustva, 15 godina u privatnoj praksi u Centru „Essentia“. Od 2015. do 2019. surađivala je s Ohashiatsu institutom iz New Yorka, a tada je postala i licencirana učiteljica. Godine 2015. preuzima Shiatsu školu Hrvatska, te postaje ravnateljica i voditeljica shiatsu programa.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na seminar mailom na info@shiatsu.hr ili na broj telefona 091 140 40 81. Cijena seminara je: 270 €


Shiatsu škola Hrvatska

Web stranica: Shiatsu.hr

Facebook: Shiatsuskolahrvatska