Revolucija u ljubavnoj književnosti – mračna romansa!

Ljubavni romani nikada nisu bili mračniji… Na police domaćih knjižara stigao je prvi prijevod izuzetno popularnog mračnog ljubavnog romana – „Adeline: Opsesija” autorice H. D. Carlton, koji je već osvojio milijune čitatelja diljem svijeta. Ovo je prvi roman u serijalu Igra mačke i miša te predstavlja prvi korak u uvođenju dark romance žanra na domaće tržište.

Roman, koji je od objavljivanja jedan od velikih bestselera na Amazonu i hit o kojem svi pričaju na društvenim mrežama, dotiče se kontroverznih tema poput trgovine ljudima, uhođenja, opsesije, granice između seksualnog pristanka i napada, stavljajući likove u nemilosrdne moralne dileme. Knjiga je to koja će vas odvesti u svijet mračnih tajni, skrivenih želja i neodoljivih strasti te uzdrmati do temelja.

Roman „Adeline: Opsesija” postao je globalni fenomen, prodavši se skoro milijun primjeraka diljem svijeta. Ova knjiga osvojila je srca čitatelja te se našla na popisu najprodavanijih knjiga prema USA Todayju i Amazonu. Autorica sa svojim mračnim romanima godinama vlada top ljestvicama diljem svijeta, a sada i hrvatski čitatelji imaju priliku uroniti u ovu emocionalno nabijenu priču.

Prijevod na hrvatski potpisuje Ira Martinović.

H. D. Carlton je do sada napisala ukupno osam knjiga. Najpoznatija je po svom serijalu Igra mačke i miša, koji uključuje romane „Adeline: Opsesija” i „Hunting Adeline”. Osim ovog serijala, napisala je još nekoliko drugih naslova, uglavnom u žanru dark romance i trilera, kao što su „Satan’s Affair”, „Does It Hurt?”, te The Whispering Duet serijal koji obuhvaća knjige „Shallow River” i „Silent Waters”.

U ovoj zapanjujuće intrigantnom romanu pratimo sudbinu Adeline Reilly, mlade spisateljice koja se nakon smrti bake seli u obiteljsku kuću Parsons Manor u državi Washington. Dok se smješta u ovu pomalo jezovitu gotičku viktorijansku kuću, Adeline počinje otkrivati tajne o povijesti svoje obitelji i ukletoj prošlosti imanja, a koje se tiču i njezine prabake. Bila je meta opsesivnog muškarca koji ju je uhodio te s kojim se upustila u strastvenu vezu prije nego što je ubijena.

Sada, dok očajnički traži istinu o prabakinu umorstvu, Adeline se nađe u istoj situaciji kao i ona – i nju uhodi vrući progonitelj potajno prateći svaki njezin korak. Unatoč upozorenjima, njihova međusobna privlačnost vodi ih u opasnu igru mačke i miša.