Odmor u Bledskom dvorcu

Bilo da se žele približiti prirodi, diviti se prekrasnom okolišu, 79 posto  hrvatskih putnika potvrdilo je da ih boravak u blizini vode odmah opušta. Booking.com, jedna od vodećih globalnih platformi za putovanja, istražio je svoju bogatu riznicu smještajnih objekata te preporučuje odmor s prekrasnim pogledom na jezero koji jednostavno morate posjetiti.

Bledsko jezero

U Sloveniji se nalaze neki od najljepših krajolika u svijetu, a Bled je jedan od najslikovitijih gradića u zemlji. Na sjeverozapadu zemlje nalazi se Bledsko jezero čija izvrsna ledenjačka voda privlači posjetitelje iz cijelog svijeta. Na stijeni ponad jezera nalazi se popularni Bledski dvorac, a povijesna znamenitost okružena je otočićima.

Putnici mogu uživati u brojnim aktivnostima, uključujući šetnju po planinama tijekom panoramskog planinarenja po Julijskim Alpama ili traženje skrovitih mjesta za kupanje. Oni skloniji avanturama, pak, mogu se okušati u raftingu.

Uživajte u domaćim proizvodima tijekom dvosatnog interaktivnog kušanja vina. Bilo da ste skloniji aktivnostima kao što su plivanje i planinarenje ili jednostavno tražite mjesto za odmor i punjenje energije, Bledsko jezero zadovoljit će većinu putnika.

Gdje boraviti: Grand Hotel Toplice – Small Luxury Hotels of the World nudi spektakularan pogled na Bledsko jezero i Alpe. Sve sobe i apartmani u objektu imaju balkon s pogledom na jezero, a wellness centar opremljen termalnim bazenom, saunama te raznim kozmetičkim i wellness tretmanima gostima pomaže da se dodatno opuste u svom okruženju.