Energetska prognoza od 2. do 16. listopada: Karmički ciklusi

Piše Gordana Brnčić, energoterapeut

Ovaj nam period započinje s pomrčinom Sunca u Vagi. Pomrčine označavaju aktivaciju trajnih promjena u našim životima. O tome je bilo riječi i u prethodnoj prognozi. Ova pomrčina donosi u naše živote ne samo trajne promjene nego i završetke karmičkih ciklusa za neke. Nekima od vas je to i izlazilo u individualnim prognozama. Kako se ova pomrčina nadovezuje na onu pomrčinu Sunca u Ovnu koju smo imali u travnju, prisjetimo se malo svih onih stvari o kojima smo razmišljali da bismo ih trebali mijenjati bez obzira na našu nevoljkost prema tome. Energija nam sada mijenja naš odnos prema tim stvarima i vodi ka njihovom razrješivanju i novim počecima.

Iako se pomrčina događa 2.10. njezin ćemo utjecaj osjećati još idućih mjesec dana. Pa bi nam um sada mogao češće stvarati retrospektivu kroz slike, sjećanja, emocije… Ne zato jer se od nas traži fokus na te teme već zato da nam pokaže od čega se udaljavamo i da nam pruži pritom i dublje njihovo razumijevanje.

Od nas se sada traži veći balans i harmonija u životu. Pogotovo ako se radi o odnosima, našoj unutarnjoj snazi i autentičnosti kako se izražavamo i kako djelujemo prema vanjskom svijetu. Kako nam se otvaraju novi putevi, postavljanje namjera tj. bilo koje tehnike manifestiranja su više nego poželjni jer mi smo sukreatori naše stvarnosti.

Aktivne teme u ovom periodu bit će:

ODNOSI

Energija nam podiže perspektivu iz koje promatramo svoje odnose. Gledat ćemo balans u njima i koliko su zdravi. Oslobađat ćemo se obrasca ponašanja ili razmišljanja u kojima smo sebe gledali kao žrtve ili one koji se žrtvuju. A naročito kao one koji moraju udovoljavati okolini da bi dobili ljubav ili barem očuvali mir u odnosu.

Baš zato jer je toliki fokus na njima, mogući su sukobi, prekidi odnosa ili, za one koji su već izašli iz njih, konačni energetski kraj i otvaranje novog karmičkog ciklusa. Ciklusa s puno novih spoznaja o sebi u odnosima, o vlastitim zdravim granicama i s ispravnom percepcijom kakvi bi oni trebali biti. Što donosi i naše duboko iscjeljivanje vezano za njih.

UNUTARNJE JA

Ovaj nam period donosi i duboko razumijevanje sebe. Glavni parametri po kojima ćemo se gledati su ljubav, vjera i snaga. Spoznavat ćemo koliko ljubavi dajemo, a koliko primamo. Koliko vjerujemo u sebe, a koliko vjerujemo u ljude koji nas okružuju. Kolika nam je naša unutarnja snaga, a kolika je istinska snaga u ljudima oko nas. Ljubav, vjera i snaga su nerazdvojne stvari i svaka od njih mora biti u balansu da bi i ostale mogle funkcionirati. I zato nemojmo ovu introspekciju nikako zanemariti. Balans je ključ naše sreće.

ISTINA

Čim nas energija ovaj period vuče dublje to znači da će nam snovi, sinkroniciteti, iznenadne spoznaje i neočekivane situacije biti česti pratitelji na putu. A pomagat će nam da vidimo istinu o sebi i o svom okruženju. Istina nam je iznimno bitna jer tek kada nju imamo onda možemo efikasno djelovati ako je to potrebno. Nije potrebno sada ulaziti u neke duboke introspekcije o ovoj temi. Što trebamo spoznati, samo će izaći.

Uživajte u otkrivanju sebe i novih puteva ❤️

Photo by  Giallo


Facebook: EASY by Gordana Brnčić