NEPTUNOVA POSLA Planet zablude i snova u znaku Riba

Neptun je planet snova i zabluda, ideala i mašte.

Kada on prolazi kroz neki znak ili radi aspekt s nekom planetom on je širi, nadražuje.

Također, Neptun vlada alkoholom, tabletama, ovisnošću. Koliko nas je pod tim aspektom bilo nepromišljeno?

Ovo je možda preiskreno, ali istinito. Neptun može učiniti da bilo što bolje izgleda. U svakom slučaju, to je samo slika ili naša mašta.

Zapitajmo se što bismo bez Neptunovskih ideala, čemu bismo težili? Što bismo bili bez naših snova i nadanja?

Ova radionica je posvećena Neptunu koji će nakon šest mjeseci, točnije 22. studenoga, krenuti iz retrogradnog hoda u direktni. Kada bilo koji planet mijenja smjer, on usporava na jednoj točki, a tijekom tog razdoblja stacioniranosti on ima veliku moć.

Znak Riba sve do 2025. godine bit će pod utjecajem Neptuna, koji se trenutno nalazi u svom sjedištu. Što to znači i kako se nositi s energijom Neptuna?

Ribe, Rakovi i Škorpioni – kako se osjećate? Posebno oni koji su rođeni u drugoj dekadi? Je li se dogodila romantična ljubav?

Zašto Lavovi i Vage trebaju pripaziti na zdravlje?

Strijelci, Djevice i Blizanci, jeste li osjetili zbrku i doživjeli zablude u svom životu? Netko se pojavio, a vi niste sigurni što napraviti?

Bikovi i Jarci mogu od ovog tranzita najviše imati koristi, dok će Djevice, ah Djevice, osim razloga što se to njima događa trebati i znanstveni dokaz da se to njima događa 🙂

Neptun će biti dobro aspektiran od Jupitera, što znači da imamo pomagača ili korist u narednih godinu dana.

Na radionici što će se održati u petak, 17. studenoga od 17 do 19 sati u Kružnoj 8/2 u Rijeci vidjet ćemo kako će Neptun u znaku Riba djelovati na sve znakove i kako je najbolje iskoristiti njegovu energiju.

Zbog ograničenog broja sudionika prijave su obavezne putem maila na astroring@gmail.com

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com