Subotu, 11. studenoga obilježit će trigon Saturna i Urana, kako ga iskoristiti

Ove subote imamo treći i posljednji aspekt trigona između Urana i Saturna.

Ovaj aspekt donosi pozitivne promjene i restrukturiranje starih stvari. Ovo je jedan od najvažnijih tranzita u ovoj godini. Saturn predstavlja našu sigurnost, a Uran je planet promjene. To može značiti da nešto staro otpustimo kako bismo prihvatili nove promjene.

Sad možemo pustiti neke dužnosti ili odgovornosti koje su nas ograničavale. Možemo otpustiti neke stare navike koje nam više ne služe i uvesti nove navike, nove rutine u život. Prijelaz će biti glatki zahvaljujući ovom pozitivnom aspektu između Saturna i Urana.

Osjetit ćete prednost ovog aspekta posebno ako imate planete ili kuteve oko 25. stupnja u vatrenim znakovima (Lav, Strijelac i Ovan) ili ako je vaš ascendent u znaku Jarca i Vodenjaka.

Promjene koje nam donosi Uran će biti u skladu s nama i mi ćemo to prihvatiti bez napora.

Ne moramo postati netko drugi, ali drukčije posložiti puzle slagalice u našim životima da bi nam bilo bolje sada je preporučljivo.

Uzimimo ono što već imamo i pronađimo više reda i bolji raspored u svom životu.

Ovu subotu imamo prazan hod Mjeseca od 9.55 do 17.41 sat, što će biti idealno vrijeme za čišćenje nepotrebnih stvari iz naših života, kako psihički tako i fizičkih.

Kada Mjesec nakon praznog hoda počne tranzitirati znak Djevice bilo bi najbolje da sve što smo danas odlučili vezano uz naše planove, ideje ili ciljeve stavimo na papir. Potpišite se i redovito pregledavajte ono što ste napisali i omogućite čaroliji da se dogoditi.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com