HOROSKOP ZA NEDJELJU 12. STUDENOGA Kad se sretnu Jupiter i Venera

Nedjelja nam može donijeti manje izazove, ali to će biti prilično slatki izazovi.

Mjesec nastavlja tranzitirati znak Djevice koja je praktična, analitična i zbog toga ćemo željeti napraviti više organizacije i reda u svojim životima.

Poslijepodne ćemo imati Mjesec u opoziciji sa sanjivim Neptunom što će nam donijeti da nakon aktivnog dana poželimo otvoriti bocu vina ili popijemo šalicu toplog čaja, zapalimo mirisne svijeće ili pogledamo romantični film dok ne  krene prvi pravi snijeg.

Isto tako tijekom večeri možemo se već pripremiti na konjukciju Venere i Jupitera koja će biti egzaktna u jutarnjim satima u ponedjeljak.

Pripremimo se za ponedjeljak koji nam donosi optimizam, velikodušnost i dobitak.

Kad je Mjesec u znaku Djevice dobro je da se bavimo organizacijom, pospremanjem, planiranjem početka liječenja. Isto tako dobro je vrijeme za krenuti na dijetu, kozmetičke tretmane, ali nije dobro za ulazak u brak.

Što se tiče zdravlja Djevice vladaju gušteračom, slezenom, žučnim mjehurom, crijevima i oni koji imaju problema s tim organima trebali bi pripaziti na prehranu. Sada je vrijeme kada možemo uspješno očistiti krv, jetra će nam biti zahvalna ako se riješimo loših navika.

Ovu nedjelju nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com