HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 13. STUDENOGA Čuvajte se prijevare, ogovaranja i lažnih vijesti

Tijekom današnjeg dana naznačajniji je aspekt konjukcije između Venere i Jupitera u znaku Škorpiona.

Ovo može biti odličan početak novog odnosa ili financijskog pothvata.

Danas ćemo biti otvoreniji nego inače za pozitivne stvari u našim životima. Osjećat ćemo više poštovanja i zahvalnosti za ono što nam život ima za ponuditi, i usredočit ćemo se više na pozitivne aspekte.

Također, bit ćemo velikodušni i otvoreniji, ne samo u davanju, nego i u primanju ljubavi. Naše samopoštovanje će se poboljšati, a kao rezultat toga drugi će nas početi više cijeniti. Ovaj ponedjeljak je povoljan za osvježavanje postojećih odnosa ili stvaranje novih, kako ljubavnih, tako i poslovnih.

Ova konjukcija predstavlja popularnost i široki društveni krug, puno slijedbenika, a na negativnom razini to mogu biti rasipnost i dugovi.

Drugi aspekt koji će se danas odigrati u kasnim večernjim satima je Merkur na 11. stupnju Strijelca u kvadratu s Neptunom na 11. stupnju Riba. Merkur je ovdje u znaku svog pada, dok je Neptun u svom sjedištu, pa će Neptun nadvladati i biti jači od Merkura. Ovo je vrlo kaotičan i zbunjujući aspekt koji iskrivljuje činjenice i brojke. Čuvajte se laži, prijevare, ogovaranja, lažnih vijesti.

Ovaj aspekt se poklapa i s praznim hodom Mjeseca koji će biti od ponedjeljka u 16.45 do utorka, 14. studenoga u 00.46 sati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com