FOTO Zavirite iza kulisa natjecanja “Portanova Fashion Incubator”

Na upravo održanom 17. Portanova Fashion Incubatoru, natjecanju za mlade i neafirmirane modne dizajnere, titulu najbolje je odnijela Marijana Cigić.

Energiju događaja donosimo kroz objektiv Aleksandra Selaka koji je fotografijom zaustavio svježinu i kreativni naboj mladih dizajnera i projekta koji ih promovira.

Uz Marijanu Cigić koja je s pobjedom osvojila novčani iznos od 10.000 kuna i pozivnicu na BIPA Fashion.hr, za titulu najboljeg novog dizajnera sezone u centru Portanova borili su se i Dragoljub Kujundžić, Stefan Ristić, Ivana Franjić Tušek i Holi_Coast.

Noć prije osječkoj publici predstavili su se i nekadašnji natjecatelji, a danas prepoznati dizajneri KLISAB, Sonja Lamut, Anthony Avangard, Mona Lacko i JAMOI.

Mlade dizajnere i osječki projekt došli su podržati neki od renomiranih modnih profesionalaca i javnosti poznatih ljubitelja mode kao umjetnica Mare Milin, dizajneri Loredana Bahorić i Teo Perić, redatelj i glumac Miran Kurspahić, modni teoretičar Nenad Korkut, urednica magazina Elle Nambi Kezić, direktor Fashion.hr Vinko Filipić i drugi.