FOTO U Zagrebu se otvara Aperitivo bar, evo kako je uređen

Zagreb će početkom prosinca dobiti novo mjesto za opuštanje – Aperitivo bar.

U potpuno renoviranom ambijentu kuće u staroj Vlaškoj ulici na broju 9, Aperitivo će predstaviti originalni interijer i ponudu.

Uređenje interijera djelo je arhitekta Roberta Bajsa koji je više od 400 m2 ukupnog prostora pretvorio u atraktivnu kombinaciju drva, stakla, toplih tkanina i boja.

Prostorom dominira kontinuirani šank duži od dvadeset metara.

Ponuda ovog novog zagrebačkog mjesta jedinstvena je. Moći će se kušati više od 80 vrsti džina, najbolji prirodni tonici, 100 vrsta rumova različitog porijekla, votke, tekile te konjaci. Jedinstveni izbor craft kave i koktela ono su što novi bar čine jedinim mjestom ovakve vrste u Hrvatskoj, a inovativni koncept zaokružuje tematski uređeni boutique shop u kojem svoj omiljeni napitak po originalnom home made unikatnom receptu možete kupiti za sebe ili pokloniti najdražima.

Ideja ovog inovativnog barskog koncepta rezultat je suradnje s maestrom ugostiteljstva Vjenceslavom Madićem Kishonijem.

Osoblje Aperitiva jedna je posebna priča. Svi govore i po nekoliko stranih jezika među kojima su i kineski i španjolski.

Po zamislima ovog cijenjenog stručnjaka, unikatni kokteli tako će pratiti najnovije tehnike i stilove izrade ove vrste pića, a bogata ponuda mijenjat će se ovisno o sezoni i trendovima.

Uz omiljene napitke Aperitivo bar nudi i izvrstan izbor toplih i hladnih zalogaja poput tapasa.