HOROSKOP ZA UTORAK, 14. STUDENOGA Dobar dan za dogovore

Ovaj utorak obilježit će kretanje Mjeseca kroz šarmantan i diplomatski znak Vage i zbog toga ćemo imati potrebu za druženjem.

Ovo je dobro vrijeme za sve vrste sastanaka koji imaju za cilj dogovor ili sporazum jer smo spremni na kompromise.

Međutim, kao i svaki znak u astrologiji, i Vaga ima lice i naličje, i može doći do problema jer ćemo teško izabrati smjer ili ćemo teško donositi odluke sami.

Dok je Mjesec u znaku Vage dobro je baviti se partnerstvima, ugovorima, kulturnim događajima, raznim festivalima i pravnim poslovima.

Ovaj položaj Mjeseca je jedna od najneobičajnijih astroloških pozicija. Oni koji imaju natalni Mjesec u Vagi imaju mješavinu ravnodušnosti i ljubavi u sebi. Znaju vrijednost luksuza i to nije samo zbog udobnosti i užitka. Luksuz je obično skup, ali za njih ima vezu s dobivanjem  društvenog prihvaćanja i poštovanja za kojim znak Vage žudi.

Na današnji dan nema praznog hoda Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com