Sajam vjenčanja u Opatiji: Što sve treba imati i znati prije sklapanja braka

Sajam vjenčanja bit će održan ovog vikenda, 18. i 19. studenoga, u prostoru sportske dvorane Marino Cvetković u Opatiji.

Dva dana događanja začinjena su modnim revijama, promocijama i radionicama.

Zaštitno lice Sajma vjenčanja, koji ove godine slavi 18. obljetnicu, je Tea Mlinarić, aktualna Miss Hrvatske, a posebna gošća bit će poznata glumica Katarina Baban koja će prikazati novu kolekciju svog modnog brenda Lilith.

U suradnji s poznatom riječkom spisateljicom Ivanom Grabar u pripremi je za buduće mladence zanimljiva radionica pod nazivom „Je li on/ona onaj pravi?“ te zanimljiv kviz „Koliko se poznajemo prije nego li se vjenčamo?“ u kojem će oni najuspješniji osvojiti vrijedne nagrade.

Posjetitelji će svojim dolaskom podržati i nacionalni humanitarni projekt “Želimo vježbati vid” kojim se želi podići svijesti o problematici slabovidne djece u Hrvatskoj. Sudjelovanjem u humanitarnoj tomboli svaki posjetitelj može osvojiti vrijedne nagrade, ali prije svega pomoći djeci s poteškoćama s vidom, kao i njihovim roditeljima.

U subotu, 18. studenoga, u 18 sati na gala modnoj reviji humanitarni projekt „Želimo vježbati vid!“ podržat će i poznate osobe poput riječkih manekenki Vedrane Linardić, Nikoline Miletić Minovski i Jelene Urukalo, prve pratilje Miss Universe Hrvatske Elene Jung, bivše Miss Hrvatske Angelice Zacchigna, Elene Tomeček Zdjelar iz grupe E.N.I., bivše Miss Universe Maje Sulić, poznatog bračnog para Ivane Paris i Dine Bubičića, bivše pjevačice grupe Karma Majde Šušelj Tare, pjevača Davida Temelkova, sportašica Sanje Jovanović i Ane Znaor te ostalih gostiju iznenađenja.

Ulaz na sajam je slobodan, a više informacija možete pronaći na www.magazinvjencanja.hr

...