HOROSKOP ZA SRIJEDU, 15. STUDENOGA Što li to uzbudljivo pripremaju Mjesec i Uran

Mjesec provodi još jedan cijeli dan u znaku Vage što nas potiče da pronađemo načine za usklađivanjem, suradnjom i povezivanjem s drugima.

U fazi smo povećane društvenosti, želje za uzajamnim razumijevanjem, a partnerstva su nam u fokusu. Dobro je vrijeme za druženje, proslave, poslovne i romantične sastanke.

Niti ovu srijedu nećemo imati prazan hod Mjeseca, što nam omogućuje pokrenuti stvari ili situacije u našim životima.

Moramo pripaziti na taj Mjesec u znaku Vage, jer nam on može donijeti sumnje i oklijevanja.

U jutarnjim satima imamo kvadrat Mjeseca i Plutona što nam može donijeti osjećaj nelagode i frustracije, dok tijekom dana imamo aspekt Mjeseca u kvadratu s Uranom što će nam donijeti uzbuđenje, iznenadnu promjenu ili nove načine rješavanja situacije uz pomoć druge osobe.

Ne treba zaboraviti da smo još uvijek pod vladavinom Sunca u znaku Škorpiona. Škorpion je fiksni, vodeni znak. Njegove ključne riječi su “ja stvaram“.

Unatoč njegovoj mirnoj vanjštini koja se čini da je bez emocija, Škorpion je intenzivan emocionalan znak koji živi od strasti. On ne radi razliku između umjerenosti i apatije.

Njegova strast je često pogrešno shvaćena kao čisto seksualna, ali ipak to je strast za životom, za postignućem.

Škorpion u ljubavi ili voli ili ga ne zanima, a isto takav je u poslu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com