HOROSKOP ZA PETAK, 17. STUDENOGA Izrecite neizrecivo

Današnji dan nam donosi lijepi aspekt Merkura i Marsa u popodnevnim satima.

Naše najdublje strasti i ljubav dobivaju priliku da se potpuno izraze. Naš um će biti brz i aktivan, a misli koje su nam bile teške za izraziti sada ćemo s lakoćom reći.

Vrijeme je da poduzmemo akcije vezano uz naša razmišljanja i da kažemo ono što iskreno mislimo. Dopustimo da naše riječi odgovaraju našim postupcima.

Mjesec i dalje prolazi znak Škorpiona i nalazi se u padajućoj fazi. Još jedan ciklus je završen. Znamo da svaki kraj uvijek obećava novi početak, tako da će nam sutrašnji mladi Mjesec donijeti priliku da započnemo novi ciklus.

Ovaj petak nećemo imati prazan hod Mjeseca.

U subotu imamo mladi Mjesec u znaku Škorpiona i još četiri planete u znaku Škorpiona, tako da će ovaj put mladi Mjesec biti vrijeme snažnog emocionalnog intenziteta. Učinak mladog Mjeseca već danas ćemo početi osjećati pa sve do 21. studenoga.

U nedjelju imamo jedan teži aspekt Marsa i Plutona što nam donosi frustracije.

Po nadolazećim aspektima može se zaključiti da nas čeka jako intenzivan vikend.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com