HOROSKOP ZA SUBOTU, 18. STUDENOGA Škorpionska posla

U 12.41 imamo mladi Mjesec na 26. stupnju Škorpiona.

Ovaj mladi Mjesec u Škorpionu će biti prilično zahtjevan. Ako ste tip osobe koja nameće svoju volju drugima, mladi Mjesec će onda za vas biti posebno težak, jer će tražiti od vas da se predate “višoj sili“.

Svaki mladi Mjesec predstavlja kraj jednog lunarnog ciklusa od 28 dana i početak novog. Ovaj mladi Mjesec će nam omogućiti da započnemo nešto iz dubine, strasti ili nešto s mogućnošću duboke transformacije.

Idealan je dan za novi start ili novi plan, detoksikaciju tijela ili početak dijete jer dobivamo energiju da sve to izdržimo zbog Škorpiona koji kada krene ide do kraja.

Svaki put kad imamo mladi Mjesec zamislite da je to dan kada dobijete novi, čisti list papira gdje možete napisati svoje nade, snove i želje, a to možete napraviti ovog subotnjeg jutra.

Prazan hod Mjeseca imamo od 12.42 do 19.58 sati, kada će Mjesec ući u znak Strijelca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com