Mladi Mjesec u Škorpionu: Uspjeh je najbolja osveta

U subotu, 18. studenoga, u 12.42 sati, dočekali smo još jedan mladi Mjesec.

Ovaj put Mjesec će se susresti sa Suncem na 26°19′ znaka Škorpiona.

Svaki mladi Mjesec predstavlja početak novog 28-dnevnog ciklusa i priliku za novi početak, a u znaku Škorpiona ovo može biti izvrsno za pokretanje osobnih ciljeva i pozitivne energije ovoga znaka. Utjecaj Škorpiona sada je intenzivan i može imati iscjeljujući utjecaj na nas ako na pozitivan način iskoristimo njegovu energiju.

Škorpion je znak koji ima više energetskih vibracija, a one se mogu manifestirati iz njegovih mračnih dubina poput smrtonosnog i osvetoljubivog uboda ili iz njegovih viših vibracija poput mitske ptice Feniks koja se ponovno rađa iz pepela. Za vrijeme mladog Mjeseca u Škorpionu imat ćemo priliku iskoristiti jednu od energija ovog mističnog znaka.

Ovo je vrijeme kada je najbolje usredotočiti se na konstruktivne osobine znaka Škorpiona, kao i na njegove pozitivne energije. Škorpion je odvažan i hrabar znak koji uvijek zna što želi. Njegova jaka volja veliki mu je saveznik i u najtežim životnim situacijama. On nikad neće odstupiti od svojih principa i od svojih ciljeva jer obožava pobjedu i izazov bilo koje vrste.

Za vrijeme ovog mladog Mjeseca imamo mogućnost raditi na oslobađanju od emocionalnog tereta i negativnih obrazaca ponašanja, ovisnosti bilo kojeg tipa, kao i udaljavanja od osoba koje crpe našu energiju. Ovaj mladi Mjesec praktičan je za istraživanje onoga što nam nedostaje u životu jer ćemo biti u prilici kopati duboko u sebe i spoznati što to točno jest.

Škorpion je vladar preobrazbe pa ćemo s njegovom snažnom energijom moći pokrenuti vrlo važne promjene u našim životima. Ovaj moćni mladi Mjesec u Škorpionu može nam pomoći da osvojimo bitku i rat te okrenemo novu stranicu našega života.

Sada možemo oprostiti ili otpustiti nešto ili nekog iz našeg života i poput Feniksa se ponovo uzdignuti i ostvariti svoje želje, a škorpionsku nisku pobudu za osvetom zamijeniti uspjehom.

Za vrijeme ovog mladog Mjeseca trebamo se voditi mišlju da je upravo naš uspjeh najbolja osveta.