Kvadrat Marsa i Plutona može donijeti nezadovoljstvo, pa čak i nasilje

Današnji dan će biti aktivan jer imamo Marsa iz znaka Vage u kvadratu s Plutonom u znaku Jarca, što će nam iznijeti ljutnju i frustracije na površinu.

Svi mi imamo ljutnju u sebi, a ovaj aspekt će nas “propitati” kako se nosimo s njom.

Ciklus Marsa i Plutona započeo je sredinom listopada 2016. godine. Razmislite o onom što je počelo u to doba i vidjet ćete da sada morate poduzeti konkretne stvari kako bi situacija krenula naprijed do boljeg ishoda.

Mars predstavlja našu samovolju. Pluton je viša oktava Marsa, što predstavlja veću moć koja je izvan naše kontrole. Budući da je aspekt kvadrat sukob, borba za moć je neizbježna. Mars je u Vagi slab, dok je Pluton u Jarcu jak pa ovaj aspekt može donijeti nezadovoljstvo, nasilje, pucnjavu, nesreće. Od sada pa sve do početka prosinca Mars će činiti niz intenzivnih aspekata i testirat će naše odnose i ravnotežu u našim životima.

Ako frustracija bude prenaglašena, tjelovježba (trčanje) je idealno rješenje jer na neki način moramo izbaciti tu ljutnju iz sebe.

Po pitanju građevinskih radova, ovaj aspekt je vrlo povoljan, a sada je vrijeme za napraviti doma popravak i građevinske radove.

Na one koji imaju planete oko 17. stupnja u kardinalnim znakovima (Ovan, Jarac, Vaga i Rak) ovaj kvadrat će posebno utjecati.

Danas nema praznog hoda Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com