HOROSKOP ZA UTORAK, 21. STUDENOGA Doba traženja istine

Dobra vijest stiže u utorak kada Sunce, nakon dugog prolaska kroz duboke, strastvene vode Škorpiona, ulazi u zabavnog, istraživačkog Strijelca.

Sretan rođendan svim Strijelcima!

Sad je doba traženja istine, traženja smisla.

Aspekt prijateljstva Venere i Plutona obilježit će ovaj utorak. Uzmite si vremena danas za razmisliti o situaciji i okolnostima krajem studenoga, 2016. godine. U to vrijeme započeo je ciklus koji duboko preobražava naše osobne vrijednosti i ljubavne veze. Sjećate se nekog određenog početka u to vrijeme?

Od tada, ciklus između Venere i Plutona krenuo je naprijed, jer je energija ove dvije planete rasla, transformacija je započela, kulminirala i sada se smanjuje. Sve što je počelo u to vrijeme doživjelo je punu plodnost sredinom kolovoza 2017. godine. Sada dolazimo do zatvarajućeg aspekta sekstila između njih.

Lijepa Venera i moćan Pluton sad nam nude mogućnost da počnemo aktivno planirati novi ciklus koji će započeti početkom siječnja 2018. godine. To ne znači da će ono što je započelo prošle godine zapravo završiti (iako postoji i ta mogućnost, ako je to potrebno za naš rast). Oni će, zapravo započeti novu fazu ili novu razinu ljubavnog odnosa ili odnosa prema našim resursima ili vrijednostima.

Prazan hod Mjeseca imamo od 1.26 do 8.13 sati kada će Mjesec ući u znak Jarca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com