Neka tajna veza zelenog čaja i Cvjetnog trga

Ako ste ljubitelj zelenog čaja, razveselit će vas jesenski novitet zagrebačkog brenda Notes of Zagreb.

Naime, stigao je novi miris The Floral Square, kojem svježinu daje zeleni čaj zatomljen zelenim paprom, s toplim notama ambre i sandalovine.

Zagrebačka kuća mirisa Notes of Zagreb ovom mirisu dala je naziv prema popularnom Cvjetnom trgu. Iza starog naziva skriva se potpuno novi miris u obliku difuzera sa štapićima ili u obliku spreja za prostor.

Brend Notes of Zagreb nastao je iz želje za kreativnošću i strasti za dizajnom. U ponudi se mogu pronaći difuzori sa štapićima za kuću, mirisne svijeće od soje s drvenim fitiljem, sprej za prostor, sprej za tkaninu, parfemi za pse i refili za difuzore.

Svaki miris predstavlja znamenitost ili dio povijesti koja se veže uz glavni grad. Nit vodilja je ponuditi građanima i svim posjetiteljima jedinstveni proizvod koji će ih asocirati na neku od znamenitosti grada Zagreba i njegovu bogatu povijest. The Witch of Grich (Grička vještica), The Golden Bull (Zlatna bula), Upper Town (Gornji grad), The Well of Life (Zdenac života), samo su neki od naziva mirisa Notes of Zagreb.