Serija “Bit ćeš moja” proglašena najboljom telenovelom

Turska dramska serija ”Bit ćeš moja” (Kara Sevda) osvojila je nagradu u kategoriji Najbolja telenovela objavljeno je na svečanoj 45. dodjeli nagrade International Emmy.

Serija koju producira Ay Yapim prva je turska produkcija koja je osvojila ovu prestižnu nagradu. Redatelj serije Hilal Saral, scenarist Burcu Görgün Toptaş i direktor produkcije Ay Yapım Kerem Çatay primili su nagradu na svečanoj ceremoniji u New Yorku.

Seriji ”Bit ćeš moja” konkurirala je kanadska serija 30 Vies: Isabelle Cousineau (30 lives), te brazilske produkcije: Totalmente Demais (Total Dreamer) i Velho Chico (Old River).

Glavne likove u turskoj uspješnici utjelovljuju glumačke zvijezde Burak Özçivit (Kemal), Neslihan Atagül kao Nihan, a Kaan Urgancıoğlu kao glavni negativac Emir.

Serija ”Bit ćeš moja” je osim u Hrvatskoj gdje ju gledatelji prate u programu Nove TV, emitirana i diljem svijeta, u više od 60 zemalja. Seriju na Novoj TV svakodnevno prati više od 514 tisuća gledatelja, a ostvaruje 36,6 posto udjela u gledanosti.*

...