HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 23. STUDENOGA Nemojte dozvoliti da vas Mjesec i Uran izbace iz takta

Mjesec nastavlja svoje kretanje kroz marljivog Jarca do večernjih sati, potičući nas da obratimo pažnju na pravila, ciljeve i strukturu našeg života.

Prijepodne ozbiljni Mjesec u Jarcu napravit će stresni aspekt s Uranom, planetom uzbuđenja, naglih promjena. Nemojte si dozvoliti da vas ovaj aspekt izbaci iz takta. Iskoristite prijepodne za odraditi ono što morate jer Mjesec će biti u praznom hodu većinu dana.

Ako ste jedan od onih ljudi koji žive u kaosu, danas je pravi dan za čišćenje. Snaga Mjeseca u Jarcu podupire sve što ima veze s redom, a istodobno možete ukloniti sve suvišne stvari u vašim životima.

Jarac voli knjige i zato je pravi dan za posjet knjižari ili da si kupite knjigu koju dugo želite imati .

Prazan hod Mjeseca imamo od 11.32 do 21.14 sati kada će Mjesec krenuti u znak Vodenjaka.

U kasnim večernjim satima Mjesec će napraviti ugodan aspekt sa Suncem u Strijelcu, promovirajući suradnju i pomirenje.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com