HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 27. STUDENOGA Novčanik na sigurno, i web shopove danas zaobiđite

Oko podneva Venera, planet ljubavi i sklada, napravit će aspekt s Uranom, planetom iznenađenja.

Ovaj aspekt inkonjunkcije govori da ćemo biti skloni impulzivnoj potrošnji, strahu od predanosti i gubljenju slobode nasuprot intimnosti.

Možemo se zapitati treba li nam više uzbuđenja u našim odnosima, ili možda više slobode, ali se nećemo osjećati dovoljno samouvjereno da nešto i pokrenemo.

Ovo je aspekt koji govori da je vrijeme za kompromise i prilagodbu, a ne za jednostrane odluke.

Mjesec će i dalje prolaziti znakom Riba i danas nemamo prazan hod Mjeseca.

U ženskom horoskopu natalni Mjesec u Ribama govori da je ona dosta djetinjasta. Ona se lako prestraši horor scene i ima sklonost osuditi okrutnost. Vrlo je osjetljiva po prirodi i ne voli glasne i agresivne ljude. Ljubavni život kod njih može biti oscilirajući. Unatoč tome što imaju velike psihičke sposobnosti, mogu često izabrati pogrešne partnere. Problem je u tome što su njihove emocije tako intenzivne da ne vide loše kvalitete kod partnera. Svako tko želi biti partner ili suprug ovim ženama mora imati na umu da se one emocionalno lako povrijede. Zato je najbitnije da je i partner osjetljiv kao i one.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com