Izvrsna gledanost emisije “Život priča priče”, evo što slijedi u drugoj epizodi

Jovanka Koprek iz Kutine bila je u potrazi za svojom sestrom Jasminom koju je zadnji put vidjela kada je imala samo deset godina.

Nakon više od trideset godina davno izgubljene sestre spojila je emisija ”Život priča priče” Nove TV i promijenila im živote. Ovu vrlo emotivnu priču razdvojenih sestara, te priču o učiteljici koju su zbog njenog kvalitetnog rada iznenadili njeni bivši učenici, pogledalo je više od 455 tisuća gledatelja, a prva epizoda nove emisije ostvarila je 38,5 posto udjela u gledanosti.

Gledatelji nestrpljivo iščekuju drugu epizodu, što je na programu 28. studenoga.

Slađana Škarić (43) iz Zagreba cijelog života se pita zašto ju je njen otac ostavio, zašto je otišao. Sjeća se samo u magli jednog susreta kada je imala četiri godine. Otišao je bez pozdrava i od tada počinje njezina potraga. Slađanu cijeli život kopka pomisao gdje joj je tata i zašto ju nikada nije kontaktirao. Samir AbuRumoh u Zagrebu je studirao geodeziju. Za to se vrijeme zaljubio i dobio dijete – Slađanu. Sa svojom djevojkom nije dugo ostao zajedno, te napušta Hrvatsku kada je Slađana imala samo četiri godine i od tada mu se gubi svaki trag.

”Cijelo vrijeme sam osjećala da mi nešto fali”, govori Slađana.

Hoće li Slađana upravo u emisiji ”Život priča priče” uspjeti doznati nešto više o svom ocu koji danas živi u Palestini, te hoće li biti prilika da se uskoro i susretnu, saznat ćemo u emisiji.

Druga emisija nas upoznaje i s Ivanom Marinićem (35) samohranim ocem šestero djece iz Žminja i njegove životne priče. Kada je prije godinu dana iznenada u 28. godini preminula Ivanova supruga, najmlađe dijete imalo je svega dva mjeseca, a najstarije 10 godina. Odjednom je ostao sam i odgovoran za odgoj i brigu šestero maloljetne djece.

U studio emisije dolazi i Vedran Habel (38) iz Zagreba. Vedran  je bio nekada glavni kuhar engleske nogometne reprezentacije te svjetski poznatih restorana i hotela, a danas je veliki humanitarac,  osnivač i predsjednik Udruge nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja, osnovane s vizijom za poboljšanje obrazovanja osoba s invaliditetom. Kroz edukacije i kuharske radionice daje im priliku da pokažu svoje sposobnosti i lakše dođu do zaposlenja. Koja je njegova priča te koje će mu iznenađenje prirediti ekipa emisije ”Život priča priče”, saznat ćemo u utorak 28. studenoga na Novoj TV.