HOROSKOP ZA UTORAK, 28. STUDENOGA Pripazite što započinjete danas, evo i zašto

U utorak ujutro dočekat će nas aspekt Merkura i Saturna, što nam donosi dan povoljan za organizaciju, planiranje, proučavanje, učenje, istraživanje ili bilo koju vrstu aktivnosti koja od nas zahtijeva fokus ili koncentraciju.

Ako imate projekt koji ste odgodili, ovo je dobro vrijeme da to riješite i dovršite, jer će disciplina i koncentracija biti danas visoki.

Ovaj aspekt Merkura i Saturna donosi nam dobre vještine komuniciranja, strog i formalan način komunikacije i razmišljanja i potrebu da dokažemo svoju inteligenciju i kvalifikacije.

Oni koji u svom natalnom horoskopu imaju planete ili kuteve na 27. stupnju Strijelca ili ako je vaš podznak (ascendent, ASC) u znaku Blizanca, Djevice ili Jarca, posebno će imati korist od ovog tranzita.

Kada Merkur krene retrogradno ove nedjelje, naići ćemo na taj isti aspekt 6. prosinca i opet 13. siječnja, 2018. Trenutno, oba planeta su na posljednjim stupnjevima znaka Strijelca i traže da sagledamo vrlo značajna pitanja iz perspektive našeg najvišeg razumijevanja.

Za sada možete započeti neki ozbiljni razgovor, koji će se najvjerojatnije ponavljati u sljedećih mjesec dana. Kada se u siječnju opet spoje Merkur i Saturn na ranim stupnjevima znaka Jarca od nas će se tražiti da preuzmemo odgovornost za ono što započnemo ovaj dan.

Danas imamo i prazan hod Mjeseca i to od 13.08 do 17.30 sati, kada će Mjesec ući u znak Ovna. Sve što ste za danas planirali najbolje je napraviti u prijepodnevnim satima.

Nakon što Mjesec uđe u znak Ovna vrijeme je da se pokrenemo, poduzmemo akcije jer ćemo biti hrabri i spremni za nove projekte u našim životima.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com