Astrološki seminar “Solarni horoskop 2” i “Mjesečev povratak” u Rijeci

Astrološki seminar “Solarni / godišnji horoskop (2. dio)” i “Mjesečev (lunarni) povratak”, održat će se 2. prosinca od 10 do 14 sati u Rijeci u Kružnoj 8/II.

-U nastavku seminara o godišnjem horoskopu radit ćemo još par tehnika koje će nam otkriti u kojem vremenskom razdoblju će se aktivirati događaj koji je najavljen.

Radit ćemo analizu i vidjeti gdje će biti akcija pomoću vrhova kuća i planeta u konjunkciji. Obratit ćemo pažnju na aspekte s četiri glavna kuta (ASC, MC, IC, DESC).

Drugi dio seminara bit će posvećen Mjesečevom (lunarnom ) povratku gdje ćemo naučiti koje događaje možemo očekivati za svaki mjesec u godini. Mjesečev povratak se bazira na kretanju Mjeseca, odnosno trenutka kada on napravi konjunkciju s natalnim Mjesecom. Njegova uloga je pružiti jasniju sliku značajnih mjeseci u okviru jedne solarne godine. Događa se svakih 28 do 29 dana, tako da godišnje imamo 13 Mjesečevih povrataka.

Ova tehnika nam omogućuje da budemo još precizniji i točniji u analiziranju godišnjeg horoskopa. Kad u godišnjem horoskopu primijetimo da će neki mjesec u godini biti značajan ili poseban to možemo potvrditi pomoću Mjesečevog povratka.

Seminar je namijenjen osobama koje znaju osnove astrologije i onima koji žele usavršiti svoje znanje iz područja godišnjeg horoskopa, navodi astrologinja Dunja Fućak, koja vodi seminar.

Cijena seminara je 200 kuna, a obavezna je prijava na astroring@gmail.com.