HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 30. STUDENOGA Pazi što pričaš jer nemaš undo

S Mjesecom u Ovnu možda ćemo primijetiti želju za riskiranjem koja nam se obično ne bi svidjela.

Prijepodne Mjesec će napraviti aspekt s dinamičnim Marsom i ekscentričnim Uranom. Teže će nam biti fokusirati se na sebe i možemo biti nestrpljivi prema drugima i lako se naljutiti. Dobro bi bilo da zadržimo svoje misli ili barem razmislimo prije nego progovorimo.

Kasno popodne Mjesec će formirati ugodan aspekt sa Saturnom i ubrzo nakon toga će Mjesec krenuti u prazan hod i to od 19.37 do 21.38 sati.

Nakon praznog hoda Mjesec će ući u Bika, donoseći nam smirenost u našem emocionalnom okruženju. Sada možemo ispraviti bilo kakvu štetu od zadnja dva dana srdačnim i ljubaznim riječima.

U sljedeća dva dana, dok Mjesec bude prolazio znak Bika, bit će povoljno vrijeme za poslovne susrete, financijske transakcije, bavljenje nekretninama, za umjetničke i dizajnerske aktivnosti i kreativnost općenito.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com