HOROSKOP ZA PETAK, 1. PROSINCA Jedna dobra, jedna loša vijest

Za petak, 1. prosinca imamo dobre i loše vijesti.

Dobra vijest je da Venera napušta znak Škorpiona, gdje se nije ugodno osjećala, i ulazi u pozitivan znak Strijelca. Ako je bilo teško u zadnje vrijeme davati i primati ljubav, sad možemo očekivati poboljšanje odnosa s ulaskom Venere u Strijelca.

Oni koji natalnu Veneru imaju u vatrenim (Lav, Strijelac, Ovan) i zračnim (Vodenjak, Blizanac, Vaga) znacima posebno će imati korist od ovog tranzita Venere kroz znak Strijelca.

Loša vijest je da će u prijepodnevnim satima Mars napraviti teži aspekt s Uranom. To je eksplozivna kombinacija koja može dovesti i do agresivnog ponašanja, tako da pokušate ostati dalje od bilo kakvih svađa. Ovaj spoj planeta ne može podnijeti nikakva ograničenja i želi djelovati odmah po svojoj volji.

Ciklus Marsa i Urana započeo je krajem veljače 2017. Razmotrite pažljivo što je započelo u to vrijeme. Razmislite o promjenama koje trebate napraviti kako bi shvatili potrebu za revolucionarnom akcijom u vašim životima.

Ako imate planete ili kuteve između 23. i 27. stupnja kardinalnih znakova (Ovan, Rak, Jarac i Vaga), to će imati izravan utjecaj u vašem osobnom životu.

Zbog trenutno većeg broja planeta koje se nalaze u znaku Strijelca (Sunce, Venera, Saturn, Merkur) oni koji natalno imaju Asc ili podznak u znaku Jarca mogu se osjećati blokirano, imati zastoj u svim aktivnostima i pad imuniteta.

Mjesec dalje prolazi znak Bika i danas nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com