VENERA U STRIJELCU DO 25. PROSINCA Ostvarenje nemogućeg?

Nakon strastvene, intenzivne i ekstremne ljubavi koju nam je donijela Venera dok je boravila u znaku Škorpiona, za vrijeme Venere u Strijelcu naša ljubav imat će laganiju notu.

Venera će 1. prosinca napustiti znak Škorpiona i ušetat će u znak Strijelca gdje će boraviti do 25. prosinca.

Venera u Strijelcu ljubav je bez granica. Ova ljubav želi slobodu, širenje i optimizam. Ne podnosi da je bilo tko sputava i ograničava. Okrenuta je budućnosti, istini i nekim višim ciljevima.

Za vrijeme Venere u Strijelcu bit ćemo optimistični, pozitivni i šarmantni. Sada je vrijeme da se zaljubimo, ako već nismo, ili da svoju ljubav pokažemo na otvoren način. Ako tražimo ljubav ona se sada može naći na putovanju, u inozemstvu ili na fakultetu. Ovo je idealno vrijeme da otputujemo s voljenom osobom i uživamo u svojoj ljubavi i zajedničkim trenucima.

Dok bude boravila u znaku Strijelca, Venera će napraviti aspekte s retrogradnim Merkurom i s retrogradnim Uranom, što u naše živote može donijeti dio prošlosti u obliku osobe, događaja ili situacije.

Osoba iz prošlosti sada može uzburkati naše osjećaje ili možemo obnoviti vezu za koju se činilo da nema budućnosti. Potaknuti prošlošću sada možemo dobiti želju za novim avanturama, iskustvima i promjenama. Mogao bi nas pratiti osjećaj sreće, zanosa, razdraganosti i oduševljenja, a neki iznenadni događaji dodatno bi mogli razbuktati naše strasti.