ApoCalypso Now: Darko Rundek 16. prosinca u Velikoj dvorani Doma sportova

Nakon što je krajem svibnja za Dancing Bear objavio luksuzni, specijalno remasterirani dvostruki LP i trostruki boxset ApoCalypso koji je objedino taj kultni album te posljednji (dosad neobjavljen) album grupe Haustor Dovitljiv mali čudaci, Darko Rundek otisnuo se na iznimno uspješnu koncertnu turneju ApoCalypso Now koja će imati veliko finale 16. prosinca u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova.

Za Apocalypso Now turneju Rundek je okupio glazbenike raznih generacija, od izvrsne dvadesetogodišnje saksofonistice Ane Kovačić i vječnog mladića Igora Pavlice na trubi, preko pripadnika nove zagrebačke scene Roka Crnića (Porto Morto) na basu i bubnjevima, Mire Manojlovića na udaraljkama i vibrafonu, Silvia Biočića na bubnjevima, gitari i basu, do članova Cargo Trija, violinistice Isabel i multiinstrumentaliste Dušana Vranića Duce.

Osim ključnih pjesama albuma, kao što su “Apokalipso”, “Grane smo na vjetru”, “Tranzit”, “More more”, “Senor” ili “Štrajk željezničara” Rundek i njegov bend proći će u Domu sportova kroz najvažnije pjesme na potezu od Haustora do Cargo Trija.

Boxset i vinyl ”ApoCalypso” potražite u Dancing Bear shopovima (Zagreb, Split i Osijek) ili ga streamajte na Deezeru