HOROSKOP ZA SUBOTU, 2. PROSINCA Što znači susret Jupitera i Neptuna?

Na današnji dan imamo prvi lijepi aspekt Jupitera i Neptuna – druga dva bit će u 2018. godini.

Ovaj dodir planeta će biti jedan od najznačajnijih događaja u 2018. godini jer uključuje dvije spore planete. On poboljšava duhovna i umjetnička nastojanja. Jupiter ovdje povećava sve što je povezano s duhovnošću, obiljem, umjetnošću, ljubavi, a Neptun olakšava da se to i ostvari.

Donosi nam osjećaj nade i interes da produbimo duhovnu potragu za istinom. Otvorite si mogućnost slijediti svoje snove s manje potrebe za kontroliranjem ishoda i vjerujte svojoj intuiciji.

Oni koji će posebno imati korist od ovog aspekta su osobe koje imaju podznak u Strijelcu ili Ribama, ili ako imate planete u vodenim znacima (Škorpion, Rak). Aspekt će se odigrati na 11. stupnju Škorpiona i Riba.

Mjesec će nam danas biti u praznom hodu od 2.53 do 22.20 sati. Idealan dan za duhovnost i za opuštanje.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com