HOROSKOP ZA NEDJELJU, 3. PROSINCA Merkur kreće retrogradno, što sad?

Ova nedjelja je jedan od najvažnijih dana u ovom mjesecu, jer imamo pun Mjesec na 11. stupnju Blizanca, a vladar je Merkur koji kreće retrogradno isti dan.

Zbog bliskog aspekta Merkura i Saturna, ovaj pun Mjesec nam označava posljednje poglavlje Saturna u Strijelcu.

Ovaj pun Mjesec donosi punu jasnoću onog što smo aktivirali na mlad Mjesec u Škorpionu 18. studenog. Sad ćete moći vidjeti rezultate.

Prazan hod Mjeseca nećemo imati ove nedjelje.

Uzmite si vremena za pripremu za sljedeća tri tjedna koliko će Merkur biti retrogradno, do 24. prosinca. Najbolji način da iskoristite ovaj retrogradni Merkur je:

• Nemojte se zabrinuti ako ne budete od prve dobili neku informaciju ili ako se budu otkazivali dogovori. To je klasična priča dok je retrogradan Merkur.

• Napravite popis svega onog što ste započeli, a niste završili u zadnjih par mjeseci. Sad je idealno vrijeme da se to počne rješavati.

• Nemojte biti u iskušenju pokretati nove projekte ili preuzimati nove obaveze, započinjati nove odnose ili poslove.

• Retrogradni Merkur donosi veliki dar, savršenu priliku za završetak starih stvari koje smo započeli, a još uvijek nismo završili.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com