HOROSKOP ZA UTORAK, 5. PROSINCA I opet sanjam…

Mjesec nastavlja svoj prolazak kroz znak Raka i u popodnevnim satima donosi lijep i skladan aspekt s Neptunom.

Ovaj aspekt će nam potaknuti osjećaje, kao i sanjarenje o ljubavi.

Kiron, ranjeni iscjelitelj, krenut će danas direktno s 24. stupnja Strijelca.

Ako imate planete oko 24. stupnja Riba ili imate naglašenog Kirona u svojoj natalnoj karti, sada možete doći u kontakt sa iscjeliteljem, unutar vas samih.

U narednom razdoblju bit ćemo više skloni raditi na našoj osjetljivosti i ranjivosti.

Dok Mjesec prolazi znakom Raka potaknut će našu želju da se zadržimo na poznatom putu. Povoljno je vrijeme za rješavanje obiteljskih pitanja.

Žena koja ima natalni Mjesec u znaku Raka je puna ljubavnih emocija. Često takva žena nema određenu sliku muškarca kojeg želi jer se sa svakim ljubavnim iskustvom mijenja. Realno, njoj treba muškarac koji će razumjeti dubinu njezinih osjećaja i nikad ih neće pokušati iskoristiti. Može li biti nevjerna? Da, moguće je ako prođe kroz depresiju zbog lošeg odnosa.

Danas nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com